جاریم حوشگل بود ولی اخلاق بد زیاد داشت توروستام بودن..بعد جداشدنش با ی پسر خوش قیافه مودب خانواده دار م ماشین و خونه وشغل آنچنانی داره..منم با همسرم تفاهم ندارم بعضی وقتامیگم من چی کم ازون دارم برم ی زندگی بهتر بسازم واس خودم😓
خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره دیگه ازدواج اول اگه اشتباهیی کرده باشن دفعات بعدی چشماشونو باز میکنن
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
مقایسه از پا درت میاره - خودت میگی چهارمین ازدواج ..... مطمئن باش اگه صدمین ازدواجشم بود اخلاقش همینطور میمونه با همین جدیده هم نمیتونه بسازه ببین کی بهت گفتم
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️