2777
2789
عنوان

درست کردن فرنی برای کودک

88 بازدید | 12 پست

دوستان سلام من پسرم ۵ ماهشه ۵ روزه شروع کردم فرنی دادن امروز تازه فهمیدم اشتباه درست کردم با شیر خشک درست می کردم بعد مثل فرنی درست کردن خودمون گذاشتم رو حرارت 😭😭😭😢😢😢😢 حالا چیکار کنم خیلی گریه کردم چیزیش نمیشه؟؟😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شما هم با شیر خشک روی حرارت گذاشتین تا جا بیوفته ؟؟ 

اولش منم مثل شما حرارت دادم یکی دوبار بعد متوجه شدم ویتامین ها یسریشون تو حرارت خاصیتشون و از دست میدن 

بعد با آب جوش و آرد درست کردم مقداری شل برمیداشتم ولرم که میشد شیر خشک و اضافه میکردم  سفت که میشد بازم ابجوشیده شده خنک یا ولرم اضافه میکردم  هیچی نمیشه 

یعنی چی؟؟پس چجوری باید درست میکردی

اخه اومدم همینجا تو‌ی تاپیکایی که قبلا زدن خوندم گفتن اب و ارد برنج میزارن رو حرارت بعد از رو حرارت بر میدارن ولرم شد شیر خشک میزنن 

توش چیا هست؟ من میخوام درست کنم برای فردا

اب و ارد برنج و شیر خشک یه کوچولو نبات یا شکر خیلی کم 

البته برای بچه داری درست می کنی مثل من اشتباه نکن شیر خشک رو حرارت نزار 

خوب می گن نباید بجوشه بده نمی دونم  تو تاپیکا خوندم میگن وقتی برداشتی از رو حرارت باید اضافه کن ...

منم نمیزاشتم بجوشه اخر سر اضاف میکردم

حالا اشکال نداره چیزی نمیشه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
واقعا 😢😢 خیلی ترسیدم مسموم بشه 

نه بابا چرا مسموم شه خدای نکرده کلا قبلاً همه این اشتباه و میکردن شیرخشک و آب داغ و مخلوط میکردن که بعدا دکترا گفتن اشتباه ویتامین شیرخشک از بین میره. اول آب و میذارن ولرم سه بعد شیرخشک و اضافه میکنن. اصلا نترس