گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 عنوان ازبین بردن دانه های سیاه روی صورت 180 بازدید | 16 پست سلام خانما کسی میدونه باید چکارکنم میترسم خال بشه لطفا هرکی گفت دعاش میکنم🥺 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک 1400/02/10 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالهادورازخانه عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 954 من خودم دونه های سر سیاه رو سوزن فرو میکنم و میکنم یاپمیکشم بیرون یا با فشار درش میارم نه تو انی که همانی ،نه من انم که تو دانی
yimonia عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1811 بهش میگن جوش سرسیاه از آلودگی و چربی ایجاد میشه بری پاک سازی پوست تمیز میشع
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 من خودم دونه های سر سیاه رو سوزن فرو میکنم و میکنم یاپمیکشم بیرون یا با فشار درش میارم وای من نمیتونم😔 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 میکرودرم خیلی تمیز میکنه صورتو ممنوو یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 سفید اب خمیر دندان خمیر دندان خوبه عزیزم خودت نتیجه گرفتی🥺 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 بهش میگن جوش سرسیاه از آلودگی و چربی ایجاد میشه بری پاک سازی پوست تمیز میشع اهان ممنون یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
سالهادورازخانه عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 954 وای من نمیتونم😔 اخه جوش سر سیاه رو صورت خیلی میمونه من اونایی که خیلی بزرگ و سرسیاهن رو میکنم واقعا هم بزرگتر از اون چیزین که روی صورت دیده میشن نه تو انی که همانی ،نه من انم که تو دانی
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 ميله پيلينگ ممنون🤗 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اخه جوش سر سیاه رو صورت خیلی میمونه من اونایی که خیلی بزرگ و سرسیاهن رو میکنم واقعا هم بزرگتر از اون ... 😂🤚🎈بازم ممنون گلم یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
سالهادورازخانه عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 954 😂🤚🎈بازم ممنون گلم خواهش ا😅😅😁 نه تو انی که همانی ،نه من انم که تو دانی
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 خواهش ا😅😅😁 😶🎈🌹😂🤗🙂 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک