2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکتش رو بعد از هجده تا بیست هفته حس میکنی الان زوده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
زوده بابا ماه آخر پدرت درمیاد خدایا من همه جام درد داره😫😫

من پنج هفتمه شوهرم هی میپرسه لگد نمیزنه

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
من پنج هفتمه شوهرم هی میپرسه لگد نمیزنه

خوشبحالت شوهرت یه ذوقی داره

ما بعده یسال انتظار و سختی واین دکتر واون دکتر بدست آوردیمش ولی نه با بچه حرف میزنه نه با خودم درمورد بچه حرف میزنه نه هیچی هیچی...خیلی خیلی خشک و بی ذوقه...منم ناراحت میشم

خوشبحالت شوهرت یه ذوقی داره ما بعده یسال انتظار و سختی واین دکتر واون دکتر بدست آوردیمش ولی نه با ب ...

وا چرا از خودش نپرسیدی

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
میگه بعده اومدنش😑😑میگم الان دوس دارم،ذوق میکنم  بازم کار خودشو میکنه خیلی خنثی هس

بدنیا ک بیاد خنثی بودنش میره

😊🤱

من شونزده هفتمه فقط دوس. روزی یبار ی نبض میفهمم الان زوده خیلی

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕