2777
2789
عنوان

اونایی که لپ تاپ دارن بیان....

91 بازدید | 12 پست

یکی از اقواممون زنگ زده لپ تاپ میفروشه..

بعد مامانم جو گرفته میخواد برام بخره😂😑

مارکش لنوا هست

ایا این مارک خوبه؟؟؟؟

من راجب لپ تاپ هیچی نمیدونم

ساعت ۹ باید بریم ببینیم راهنماییم کنین🥴😂

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

قیمت؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
قیمت؟

۱۰ میلیون

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارکش خوبه مدلش ببین چیه و اینکه مشکل سخت افزاری نداشته باشه قطعاتش سالم باشن

اگه بخرم بعد ۲ یا ۳ سال ورژنش قدیمی باید عوض شه یا نه؟؟

لنوو؟  لنوو اره من راضیم خیلی خوب بود  لبتاپ اولیم لنوو بود

اره

بعد ورژنش قدیمی میشه؟؟

بله نو هست یا دسته دوم؟

دسته دو عم نیست

پارسال خریده ولی شوهر کرده اصلن استفاده نکرده به هیچ وجه

اره بعد ورژنش قدیمی میشه؟؟

نمیدونم والا من که  اولین بار لنوو خریدم میشا تقریبا ۸ سال پیش و تا پارسال  داشتم سااالم سالم هیچ مشکلی نداشت نه هنگ میورد نه خیلی سنگین بود مثل لبتاپ دل و اینا کلا خیلی راضی بودم ویندوز ۱۰ هم روش نصب بود اصلا هنگی نداشت و قدیمی نشده بود  حتی ویندوز بالاتر  نمیدونم الان اومده یا نه ولی بازم بالاتر میشد روش نصب کرد بدون هنگی با این که من ۸ سال پیش خریدم ولی  انقدر سالم موند که خسته شدم دادامش داداشم دلم جدید میخواست 😂😂😂

نمیدونم والا من که  اولین بار لنوو خریدم میشا تقریبا ۸ سال پیش و تا پارسال  داشتم سااالم س ...

😂😂😂😂😂😂👌