2777
2789
عنوان

میگن بچه هات مثل خودتن

193 بازدید | 21 پست

سلام.نمی فهمم بعضی ها چیکار دارن به قیافه آدما.آقا ما قیافه مون شبیه چینی ها باشه چشمون ریزه اصلن شما زیبای خفته.چه گیری کردیم.یه دوست دارم چپ و راست منو بچه هامو می بینه میگه مثل چینی هاین.بابا بهم برمیخوره! بفهم!

به چه حقی در مورد آدم نظر میدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار تند برخورد کن تمام تقصیر خودته 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

حالا مگه چینی ها چشونه قدرتمند ترین کشورن و پیشرفته ترین کشورن آروزشونم باشه چینی باشن😒😂😂💔

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

اسی به منم میگن ندا کره ای، ندا ژاپنی، ندا سوئدی😂😂😂 عیبی نداره بابا

چرا عیب داره یکی مثل من ظرفیت نداره چند روز شایدم یه عمر حالش گرفته شه.آدما باید سعی کنن نظر ندن در مورد بقیه.

چرا عیب داره یکی مثل من ظرفیت نداره چند روز شایدم یه عمر حالش گرفته شه.آدما باید سعی کنن نظر ندن در ...

درکت میکنم

منم هیچوقت در مورد ظاهر دیگران نظر نمیدم

حق داری

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
خب همینارو ب خودش بگو.ی بار بگو دهنشو ببنده

دهن کل آدما رو میشه بست.مگه کر بشم خودم بهتره.خواهرشوهرم برمیداره جلو جمع میگه تو فامیل یه سوسانو کم داشتیم اومد.نگین بابا!!