خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه قرص استامینفن رو چهار یا ۸ قسمت کنید بریزید توی ظرف ابش
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
روغن سیاهدانه...یه روغن هم هس اسمش مومنایی اون دیگه آب رو آتیشه...من مرغ عشق دارم یه بار پرواز کرد افتاد پایین پاش درد گرفت ازون روغن زدم الان خوب شده انقدم خوشگل پرواز میکنه
سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
ببین من مادربزرگم تو روستا جوجه نگه میداره هروقت پای جوجه های میشکنه یا اسیب میبینه یکم مو میپیچه دور پای جوجه خودش جوش میخوره خوب میشه
اگ میتونی امتحان کن
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
شکستگی نیست عزیزم خودش خوب میشه اگر کسی وارد باشه میتونه یه اتل بگیره براش
والا مامانم از دیشب زرده تخم مرغ زده به پاش با پارچه بسته ... الانم راه میره پاشم یکوچولومیتونه زمین بذاره .. ولی من خودمم دل نازکم میترسم شکستگی باشه درد بکشه دلم داره کباب میشه