2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی میشه بگین چه علائمی داشتین؟

فقط تورم غدد لنفاوی گردن 

نه کاهش وزن بود

نه تعریق شبانه

حتی ازمایش خونمو میرفتیم یکی از بهترین ازمایشگاهای تهران هیچ هیچ هیچ اثری نبود 

فقط از طریق نمونه برداری متوجه میشه شد چی هست

و یه سری علائم دیگه مثلا من تازه بعد از دو سال و اندی نزدیکای شیمی درمانی اولم تازه کمی خارش گردن سمت لنفومم گرفتم

اگه مشکلی بود به ایدی اینیستا گرامم@iasma_asadi 

پیام بدین راهنماییتون میکنم 

باید دید چند مدت گذشته 

تغییر سایز به چه صورته تو اون مدت

سونو گرافیتونو بفرستین البته فقط سونو گرافی که با کالرداپلر انجام شده میشه کمی فهمید

مثلا معمولا تعداد زیاد بودنی هم مشکوک میشیم به لنفوم

باید دید جریان خون داخلشون به چه صورته

و نمیشه گفت اصلا چون درد داره یا نداره یا چون متحرکه چیزی نیست

مال من انقدر متحرک بود که ۲ سال شک نکردن بهش

نمونه برداری حتما باید یکی از پزشکای جراح شهرتون یکی از غدد لنفاوی سفت ترو برداره و به ۲ الی ۳ تا پاتولوژی مختلف بدین جواباشونو بگیرین 

تنها در مورد این مشکل به پزشک انوکولوژیست مراجعه کنین به چنتا مراجعه کنین هر کدوم دیدین کارش بهتره و دقت و حوصلش بیشتره تحت نظرشون باشین 

تاا انجام نمونه برداری هیچ تضمینی نیست

مثلا به من میگفتن پزشکای خوب حتی اگه چیزی بود تا الان دخلتو در اورده بود تو دو سه سال 

ولی الحمدالله فقط تو گردنم مونده بود 

خلاصه که همه میگن اصلا نگران نباش ولی برو دنبالش 

ولی از من میپرسین نمونه برداری کنین این تنها راهیه که میتونین واسه خودتون بکنین تحت نظر انکولوژیست

و اینم بگم من از همون اولین روزش به پزشک مراجعه کردم 

دو هفته گذشت بعد از خوردن انتی بیوتیکای مختلف رفتیم تهران واقعا یکی از پزشکای فوق العاده اونجا بود ولی اونم متوجه نشد انقدر دست رو دست گذاشت تا بعد دو سال سفت شد یعنی اگه اول اقدام کنین چیزی نباشه برای همیشه راحت میشین 

خدایی نکرده چیزیم بود خیلی زودتر جواب میده اولش شروع کنین