2777
2789

چیکارکنم خدا ن دل موندن دارم ن پای رفتن خدا دلمو دیدی دیدی چجوری شده تیکه تیکه شده ریز ریز شده 😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

چه شده فرزندم

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیلی بزرگه بدون خواستش برگی از درخت نمیفیته بهش توکل کن اروم بگیر عزیزدل❤

حالم بده توروخدا برام دعا کنید اروم نمیگیرم😭😭😭😭😭

منم شرایط تو رو داشتم به خدا اعتماد کن

میدونی چقد ارزو داشتم چقد نقشه ها داشتم واس زندگیم؟ولی با ی حرف یه شبه نابود شدم😭😭😭😭😭

حالم بده توروخدا برام دعا کنید اروم نمیگیرم😭😭😭😭😭

ان شاءالله به حق این شبای عزیز ارامش دلتو خدا زیاد کنه و به زودی مشکلت حل بشه عزیزم یا کشف الکرب ان وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین این ذکرو روزی صد بار بگو معجزه میکنه برات

🕋
ان شاءالله به حق این شبای عزیز ارامش دلتو خدا زیاد کنه و به زودی مشکلت حل بشه عزیزم یا کشف الکرب ان ...

مرسی عزیزم شات گرفتم بخونمش همش