2777
2789

کلا غیر رشته های پزشکی و بعضی پیراپزشکها و بعضی رشته های دیگه بقیه رشته ها خوندنشون وقت تلف کردنه به خدا- والا لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی گرفتم از دانشگاه علامه الان دارم تو یه آموزشگاه تدریس میکنم ساعتی 14 میگیرم درحالی که تو همون آموزشگاه تیچرایی هستن که اصلا دانشگاه نرفتن و فقط تو اموزشگاه خوندن و اونام مثل من 14 میگیرن - کلا رشته های مهندسیم که الان اشباع شده و کار خاصی براش نیست نهایتا تو کارخونه ها و شرکتها به عنوان مسئول یه بخشی میتونن کار کنن اونام با حقوق ناچیز

کاربری قبلیمو جوگیرشدم ترکوندم   پشیمون شدم دوباره اومدم  دوستتون دارمممم عشقولیای من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییم با رتبه ۹۰۰ کار نداره  چ برسه دختر

حتما داییت ی کار خیلی سطح بالا میخاد ک نیست 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
کلا غیر رشته های پزشکی و بعضی پیراپزشکهای و بعضی رشته های دیگه بقیه رشته ها خوندنشون وقت تلف کردنه ب ...

اره واقعا راست میگین پزشک ها هم دارن بیکار میشن😐

منم بین رشته ریاضی و انسانی موندم نمیدونم کدومشو برم 

میگن ریاضی خیلی سخت و پشتکار میخاد 

من اصن پشتمار ندارم 

دلی اینجگری میتونمب رم رشته مهندسی هوافضا 

الکترونیک شغل خوبی میتونم داشته باشم 

گیج شدم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
حتما داییت ی کار خیلی سطح بالا میخاد ک نیست 

الان شرکت دارع 

شرکتی که اصلا ربطی به رشتش نداره 

درامد خوبیم داره 

سطح سوادشم عالیه 

اما خب به ۳ ۴ تومنی ک به مهندسا میدن قانع نیست دگ و گرته واقعا حمالیه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

من رشتم ریاضیه میخوام شیمی محض بخونم بدای تولید لوازم ارایشی بهداشتی و بازار کار هم داره و علاقه خودمم به لوازم ارایشی زیاده بلاخره وقتی جزو کشورایی هستیم که لوازم ارایشی بیشتر از مواد غذای خرید فروش داره معلومه که بازار کار داره داداشم رشته ریاضی بود رفت عمران خوند 

منم بین رشته ریاضی و انسانی موندم نمیدونم کدومشو برم  میگن ریاضی خیلی سخت و پشتکار میخاد  ...

بر اساس استعدادت من کنکور ریاضی میخوام بدم میخواستم بدونم به غیر از دبیری چ رشته های دیگه ای هست

بستگی به روحیت داره

من مهندسی خوندم اولم دوستش داشتم ولی با پسرا نمیسازم    برا همین اذیت میشم چون سر هر کاری بخوام برم پر پسره

بهترین رشته مهندسی برا دخترا به نظرم معماریه  

یا اینکه بری سراغ دبیری و این داستانا

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
کلا غیر رشته های پزشکی و بعضی پیراپزشکها و بعضی رشته های دیگه بقیه رشته ها خوندنشون وقت تلف کردنه به ...

خیلی کم بهتون نمیدن؟من ۳-۴ سال پیش خصوصی گرفته بودم، مدرسم علامه خونده بود ساعتی ۱۵۰ از منو همسرم میگرفتن

💚💖