2777
2789
بچه ها کلا تو روز بی اشتهام و هیچی نمیخورم شبا یه کم میلم میبره اونم خیلی کم  تا دوسه هفته پیش ...

حالت تهوع نداری؟منم فرق ندارن ترش شیرین ، هرچی میخورم حالت تهوع میاره خسته شدم کاش تهوع نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه جوری تیکر بارداری زدی من باردارم اما بلد نیستم ،😁

عزیزم بزن رو اسمت مشخصاتت میاد بعد تیکر بارداری هم همونجاست بزن روش صورتی ابی خودت لنتخاب کن با هفته 

گلم چند وقته اقدامی؟؟؟؟     من این ماه پنج ماهه 27موعدمه خخخخخ میدونم خیلی مونده پنج ماه میشه 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
نه شماره واتساب داشتمممممم نمیدونم الانم هیت یا نهه ولیییی همیشه بهش فکررر میکنممم

وای اگه شماره اش داری به من میدی😭خیلی لازم دارم

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
حالت تهوع نداری؟منم فرق ندارن ترش شیرین ، هرچی میخورم حالت تهوع میاره خسته شدم کاش تهوع نداشتم

نه خیلی بی میلم فقط تا عصر که دیگه هیچی نمیخورم معدم خالیه حس تهوع دارم

عزیزم بزن رو اسمت مشخصاتت میاد بعد تیکر بارداری هم همونجاست بزن روش صورتی ابی خودت لنتخاب کن با هفته ...

ممنونم اما پیدا نکردم ، من نمیدونم هنوز دکتر نرفتم حالم خوب نبود تهوع زیاد داشتم اما الان بهترم شنبه میرم دکتر  انشالله شما هم باردار بشین بزودی