2777
2789
عنوان

رییس دانشگاه زنگ زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 44 پست
چرا بنظرت نباید بهتر باشم؟؟⁦☺️⁩ منم مثل تو اصن حسود نیستم😂😂😂😂

واییی نهههههههه😢😢بهترازاین باشی من به خودکشی فکرمیکنم 😂اخه جذابیت هم حدی داره🚶🚶🚶

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این بنده خدا خیلیییی دلسوز و خاکیه

عه چقدخوب ،،کلاارتباط بااشخاصی ک چ علمی چ اخلاقی ازت بهترهستن خیلی کمک کننده هست،،منم ارتباطم بامدیرگروهمون خیلی خوبه ،،ایشونم خیلی درک بالایی دارن خیلی 

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
واییی نهههههههه😢😢بهترازاین باشی من به خودکشی فکرمیکنم 😂اخه جذابیت هم حدی داره🚶🚶🚶

باور کن بنظرم اصن این پروف من اونقدرا جذاب نیست خیلی هم ساده است،من از این خیلی بهترم،فقط گذاشتم پروفم چون شوهرم گفت،آخه تریپ عکس من و پسرم همیشه همینجوریه⁦☺️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
باور کن بنظرم اصن این پروف من اونقدرا جذاب نیست خیلی هم ساده است،من از این خیلی بهترم،فقط گذاشتم پرو ...

ای جاااانننن😍😍دستت روسرمازشتاا😢بمونیدبراهم 😋🚶

ای جاااانننن😍😍دستت روسرمازشتاا😢بمونیدبراهم 😋🚶

قربونت برم،زشت چرا،اتفاقا خیلی هم خوشگلی😘

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
قربونت برم،زشت چرا،اتفاقا خیلی هم خوشگلی😘

فداااتت😍😍😍😍😍من زشتمم فقط صدام قشنگه😂الان تومجازی وقتی وصل میشم سرکلاسابه میکروفن حتی دخترابهم میگن جوون به صدات،،ولی نمیدونن قیافه خرابم😂😂البته مهم نیست حکمت خدابوده 😈

فداااتت😍😍😍😍😍من زشتمم فقط صدام قشنگه😂الان تومجازی وقتی وصل میشم سرکلاسابه میکروفن حتی دخترابهم ...

خی من بگم صدام افتضاحه قانع میشی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خی من بگم صدام افتضاحه قانع میشی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره اره😂😂😂😂💃💃💃💃

اره اره😂😂😂😂💃💃💃💃

صدام افتضاحه😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

صدام افتضاحه😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

😂😂😂چه عالییییی😛

😂😂😂چه عالییییی😛

حسود.المینیومی# 😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂

حسود.المینیومی# 😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂

😇😁😁😂جذاب لعنتی 

😇😁😁😂جذاب لعنتی 

قربونت⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عه چقدخوب ،،کلاارتباط بااشخاصی ک چ علمی چ اخلاقی ازت بهترهستن خیلی کمک کننده هست،،منم ارتباطم بامدیر ...

آره دقیقا

خیلی دلگرم کننده هست

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔