2777
2789
عنوان

سلام دخترا ب شوهرم فحش دادم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 70 پست
بره بگه اب خیلی وقته از سرم گزشته 

🤣🤣🤣ولی بیخیال خوب کاری کردی حقش بود اصلا از همون اول باید بلاکش میکرد 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
تو که حتی دلت نمیاد بهش فحش بدی چرا دارید جدا میشیذ

ب منو دخترم‌متعهد نیست خوتمو واسه خودشو دوستاش خالی میکنه تا ب عشق و حالشون برسن صب منو میپیچونه بعد میفهمم با دوستاش دورهمی جمع شدن معلوم‌نیست کجان خیلی باهم‌فرق داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرت معتاده؟؟؟ مثلا جوری معتاد باشه ک تو ازمایش مثبت بشه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ب منو دخترم‌متعهد نیست خوتمو واسه خودشو دوستاش خالی میکنه تا ب عشق و حالشون برسن صب منو میپیچونه بعد ...

تا حالا باهاش حرف زدی خواستی بزاره کنار ؟ 

خواستی بره مشاوره ؟ 

تلاش کردی جذبش کنی 

خیانت می‌کنه ؟

ی چیزی گفتم ک روم نمیشه اینجا بگم دیگه 😶

دعواست عزیزم داری جدا میشی اونم داره فشار الکی برای وسایل میاره با همه این اوصاف دیگه اعصاب میمونه خودت رو کنترل کنی احترام طرف حفظ بشه البته اگه بتونی خیلی خوبه ها ولی موضوع اینه ما به لحاظ ایمانی و صبرو شکیبایی خودساخته نیستیم پس طبیعی بوده فقط میمونه اینکه شماهنوز بهش علاقه داری و اینو بهانه دلجویی و بازگشتت کنی درغیر اینصورت مطلقا پیام معذرت خواهی نفرست بعد طلاق بهش بگو حرفی چیزی تو این مدت گفتم که شایسته خودت و خودم نبوده حلال کن منم حلال میکنم شمارو اگر چیزی گفتی تمام

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
منم الان بش گفتم چرا نمیمیری ولی انگار دارم پشیمون میشم کم کم

😐🤣🤣🤣🤣

ببین شوهرت معتاده؟؟؟ مثلا جوری معتاد باشه ک تو ازمایش مثبت بشه؟؟؟

من ندیدم بکشه جلوم‌اما خب خودم دیدم ک تو خونمون منتقله مواد هست اما انکار کرد گفت مال دوستمه بعدم ب شدت سیاه و لاغر شده هرموقع هم‌میخاست بیاد پیش من سیگار میکشید ی عالمه عطرم خالی میکرد رو خودش ب خیالش من نمیفهمم

گفتم‌جاکش بی ابرو 😐

چقدرم فحش باکلاسی دادی خواهر خیلی خوب بوده تو این اوضاع شما 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید