بچه ها من خیلی روم فشاربود این مدت داریم جدا میشیم اما دیشب پیام داد ک بیا وسایلاتو ببر نبری فلان میکنم میریزمشون بیرونو یا میزارمشون فلان شهرکو اینا منم خیلی بهم برخورد ک تاقبل این همش میگفت برو نامه از دادگاه بگیر بعد بیا ببر الان ک اقدام کردم خودشم نوشته امضا کرده و منتظرم تا نامه ابلاغ بشه برم بیارم هی میگه یا بیا ببر یا میریزمشون اینور اونور منم بهش یه فحش خیلییی بد دادم سریع بلاکش کردم از دیروز تاحالا همش میگم چرا اینطوری بهش گفتم کاش نگفته بودم ب هرحال بزرگ تر بود نباید اینجوری میگفتم صبحم بهش پیام دادم ک اقا من منتظر نامم همین فردا هم که اماده بشه میام میبرم اگرم خیلی عجله داری خودت برو ب دادگاه بگو هم خودتو خلاص کن هممنو 😔دلم نمیومد اونجوری بگم بهش
تو که حتی دلت نمیاد بهش فحش بدی چرا دارید جدا میشیذ
ب منو دخترممتعهد نیست خوتمو واسه خودشو دوستاش خالی میکنه تا ب عشق و حالشون برسن صب منو میپیچونه بعد میفهمم با دوستاش دورهمی جمع شدن معلومنیست کجان خیلی باهمفرق داریم
دعواست عزیزم داری جدا میشی اونم داره فشار الکی برای وسایل میاره با همه این اوصاف دیگه اعصاب میمونه خودت رو کنترل کنی احترام طرف حفظ بشه البته اگه بتونی خیلی خوبه ها ولی موضوع اینه ما به لحاظ ایمانی و صبرو شکیبایی خودساخته نیستیم پس طبیعی بوده فقط میمونه اینکه شماهنوز بهش علاقه داری و اینو بهانه دلجویی و بازگشتت کنی درغیر اینصورت مطلقا پیام معذرت خواهی نفرست بعد طلاق بهش بگو حرفی چیزی تو این مدت گفتم که شایسته خودت و خودم نبوده حلال کن منم حلال میکنم شمارو اگر چیزی گفتی تمام
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
ببین شوهرت معتاده؟؟؟ مثلا جوری معتاد باشه ک تو ازمایش مثبت بشه؟؟؟
من ندیدم بکشه جلوماما خب خودم دیدم ک تو خونمون منتقله مواد هست اما انکار کرد گفت مال دوستمه بعدم ب شدت سیاه و لاغر شده هرموقع هممیخاست بیاد پیش من سیگار میکشید ی عالمه عطرم خالی میکرد رو خودش ب خیالش من نمیفهمم