2777
2789
عنوان

سلام دخترا ب شوهرم فحش دادم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توعمرم اولین باری بود ک فحشش دادم 

دختر داری؟حضانتش باکیه؟

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
تا حالا باهاش حرف زدی خواستی بزاره کنار ؟  خواستی بره مشاوره ؟  تلاش کردی جذبش کنی  ...

اره هزار بار اخرم دعوا میشد اما خب اون معتقده ک من هرکاری دلم میخاد میکنم توهم نباید چیزی بگی

دختر داری؟حضانتش باکیه؟

اره از اولی ک حامله بودم چهارهفتم بود تا الان ک ۴ماهشه فقط همون ۳ هفته ای ک باهم زندگی کردیمو من برگشتم دیدتش 

زیاد بهش احساسی نداره 

پیش من میمونه

اره از اولی ک حامله بودم چهارهفتم بود تا الان ک ۴ماهشه فقط همون ۳ هفته ای ک باهم زندگی کردیمو من برگ ...

خب خداروشکر انشاالله که زندگی خیلی خوبی رو با شادی شروع کنی 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
وای عزیزم بخاطر یک ناس میخوای جداشی؟؟؟ الان بچه داری سخته تنهایی بیشتر فکرکن عزیزم.تو تنها نیسی ال ...

بخاطر یه ناس نیست 

همسرم رفیق بازه 

دائم خونرو خالی مبکنه واسه رفیقاش

قبل نمیدونستم اما الان فهمیدم ک ب من خیانتم میکرده