2777
2789
عنوان

سلام دخترا ب شوهرم فحش دادم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 70 پست
بنظرتون بهش پیام بدم که من عصبی بودم نمیخاستم همچین حرفی بزنم یا دیگه هیچی نگم

نه چه ضایع.رسما منت کشی. اگه میخوای برگردی اشکال نداره ولی اگه تموم شده برا چی خودتو کوچیک میکنی .پیش خودش میگه بد بخت داره منتمو میکشه برگرده .اونم حقش بود ه اول خودش زده پس خورده دیگه این ضعفا چیه از خودت نشون میدی

گفتنش میدونی چطوری بود مثل این ک یکی دلش میخاد یکیو ببینه دنبال بهونست اینطوری بود شایدم‌من اینجوری ...

این فکرا رو نکن که حسرت تو دلت بمونه. به این فکر کن چی کشیدی که تا اینجا اومدی و نتونستی تحمل کنی و طلاق گرفتی. ارتباط شما دیگه تموم شده باید به احساساتت مسلط باشی. اصلا فرض کنیم میخواسته تو رو ببینه. که چی؟ با یه نگاه یا حرفای محبت آمیز دوباره دلت به رحم بیاد و برگردی؟ اگه از بودن با اون خوشبخت میشدی طلاق نمیگرفتی! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما آدما چرا اینجورییم، چرا باید فکر کنیم الان جنگه و اگه جنگجویه خوب باشی برنده ای؟ حرف دلت رو بدون ...

دیگه نمیشه کاریش کردمن امتحانشم کردم منو انکار کرد تازه گفت خونه هم داره میتونه دختر بیاره 

این فکرا رو نکن که حسرت تو دلت بمونه. به این فکر کن چی کشیدی که تا اینجا اومدی و نتونستی تحمل کنی و ...

بعضی اوقات از دست خودم دیونه میشم دلم‌میخاد سر خودمو بکوبم تو دیوار شاید اروم گرفت 

دیگه نمیشه کاریش کردمن امتحانشم کردم منو انکار کرد تازه گفت خونه هم داره میتونه دختر بیاره 

اینا اصلا مهم نیست، منم نگفتم این زندگی سر جاش بمونه، گفتم بهترین و درست ترین رفتار رو داشته باش، اگه احساسی، حرفی داری نترس از اینکه فکر کنه تو ضعیفی. آخه الان با حرفات معلومه دوسش داری ولی انگار اگه حرفتو بزنی برات بد تموم میشه. به هر حال موفق باشی

نگه داره دیگه ب چ دردش میخوره

مثلا بخواد ابروتو ببره بگه تقصیر اینه همه چی یا دادگاه اینا نشون بده ادم نمیتونه به مردا اعتماد کنه ک

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم