2777
2789
عنوان

خانما اولین خونتون چندمتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 84 پست

من حاضرم با همسرم توی یه خونه ی سی متری اجاره ای زندگی کنم. فقطحال دلمون خوش باشه. همین.

مگه چقدر عمر میکنیم که غصه ی خونه ی بزرگ و کوچیکو بخوریم؟!

در مورد وسائل هم راه حل پیدا میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ی اول هفتاد متر ، الان صد و شصت متر ...تو خونه ی دویست و شصت متری هم زندگی کردم یه مدت البته ویلایی بود ...واقعا از ته قلب بهت میگم اونجا که دلت خوشه بهشته به متراژ نیست ایشالا زود جا به جا میشی ...پدرت درست گفته اول زندگی آدم باید صبور باشه ...با آرزوی بهترین ها ♥️

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
من حاضرم با همسرم توی یه خونه ی سی متری اجاره ای زندگی کنم. فقطحال دلمون خوش باشه. همین. مگه چقدر ع ...

تو سی متری که حال دل خوب نیس . قلب آدم می ترکه. مگه اینکه که از صبح تا شب بیرون باشی و به عنوان خوابگاه استفاده کنی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اشکالی نداره عزیزم اول زندگی سختی زیاد داره باید تحمل کنی . فقط مهم همین هست که شوهرت اخلاق داره و خوبه  . اصلا هم به همسرت هیچی نگو واقعا تو این اوضاع اقتصادی گناه داره  اون بنده خدا تلاششو کرده .

من اول عروسیم رفتم تو زیرزمین که خوب زیرزمین بود و خیلی بزرگ . به خدا اینقد فرش نداشتم که همه جا رو فرش کنم کف زمین هم آهکی بود . سرامیک هم نبود که بعضی جاها رو خالی بزارم . خوب گذشت اون روزا . الان خدا روشکر زندگی خوبی دارم اگرچه که سخت گذشت و تحمل و قناعت کردم