2777
2789

از دست خودم خسته شدم

یک سال و نیم پیش ۳۸ هفته بچه ام توی شکمم ایست قلبی کرد بدون دلیل

چقدر گریه کنم؟ چقدر دلم بسوزه؟ 

هر دفعه که یکی از اطرافیانم باردار میشه یه سری عزا میگیرم

وقتی کسی زایمان کنه یه سری میشینم گریه میکنم

صدای بچه جاریم که تازه زایمان کرده از بالا میاد دلم میریزه

به هیچ نوزادی نمیتونم نگاه کنم

الان ۱۰ماهه باردار نمیشم و خودمو به حکمت خدا متقاعد میکنم ولی اینکه دلم از بعضی چیزا میسوزه واقعا دست خودم نیست

همش میگم نکنه من زیادی دل نازکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه حق داری،خیلی سخته،به نظرم ادم نتونه باردار بشه به مراتب قابل تحملتره تا از دست دادن،توکلت بخدا شماهم نی نی دار میشی ولی یکم دیرتر

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه لحظه خودتو بذار جای اون مادری که پسر هیجده سالش اونقدر تو این سال ها اذیتشون کرده که طفلی هر روز آرزوی مرگ خودش رو میکنه میگه کاش اصلا به دنیا نیومده بود....  

يا مولاتي يا فاطمة اغيثيني...ياصاحب الزمان ادركني يا صاحب الزمان اغثني...

دوست منم تو ه ماهگی بچشم از دست داد البته آون یه نقصی داشت دکتر جواز سقط داد. الان خدا یه دختر خوشگل بهش داده. خیر بوده آن شالله. حقدار منم یه بارداری شیمیایی داشتم دکترا گفتن بچه نیست. تو 6 هفته از بین رفت ولی همش خودرو مقصر میدونم میگم آگه من تلاشمو میکردم حتما الان مونده بود البته من آون موقع به دلایلی آمادگی بچه دوم رو نداشتن  خودم هم مایل نبودم بمونه به خاطر همین خیلی عذاب وجدان دارم حتی 3ه ماه پیش تو شکمم ضربه احساس میکردم خوشحال شدم گفتم شاید مونده داره تکون میخوره 😢مطمئن باش دیگران هم بهت حق میدن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

آخی عزیزم

امتحان خیلی سختی برای شما بوده و هست 

مطمئن باشید که خدا براتون جبران می‌کنه

برای اینکه کمتر اذیت بشین، اتفاقا سعی کنین بچه ها رو ببینین، حتی در آغوش بگیرین. حس دوست داشتن ، حس غصه تون رو کمتر می‌کنه. به کارها و چیزهای دیگه فکر کن . خداروشکر کن که بازم میتونی مادر بشی و به آینده فکر کن .

ان شالله به زودی باردار میشی و نی نی خودت رو بقل می‌کنی.

دوست من بعد از چند سال ناباروری، باردار شد ولی بچه اش سر زایمان توی کانال زایمان گیر کرد و متاسفانه فوت کرد. 

یک سال بعدش دوباره باردار شد و بچه اش به سلامت دنیا اومد. وقتی اولی سه ماهه شد دوباره باردار شد .

الان یک دختر و پسر داره مثل دسته گل.

به فضل و رحمت خدا امیدوار و‌دلشاد باش. 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
معلومه حق داری،خیلی سخته،به نظرم ادم نتونه باردار بشه به مراتب قابل تحملتره تا از دست دادن،توکلت بخد ...

دقیقا 

بعضی وقتا احساس میکنم تشنه رفتم تا لب آب و برگشتم

بیچاره دل داغ دیده ی مامانم دختر 21سالش رو بخاطر هیچ و پوچ از دست داد ببین بیست ویک سال باما بود الان نیست من قلبم داره آتیش میگیره ببین دل مادرم چطوریه 

حالا میدونم سخته برای شما هم ولی ندیده بودیش این قدر داغونی 

انشاالله زودی بچه دار بشی بچت سالم و پایدار موفق باشه

حق داری عزیزم کاملا حالت معمولیه منم بارداری شیمیایی داشتم سقط شد دوستم زاییده بود رفتم فقط گریه میکردم پیشش اشکام دست خودم نبود دلم هوری میریخت بچش گریه میکرد اما الان اقدامی هستم ان شاء الله جفتمون دوباره باردار شیم قوربونت بشم نگران نشو دنیا جای جالبی نیست هیچی تو این دنیا موندنی نیست چه بچه هامون چ پدر و مادرامون

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید