2777
2789
عنوان

داداش دوس پسر ثابقم 😵

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 96 پست
چه مشکلی با سابق داری ؟ ستادحمایت‌از‌سابق# 😐

خدا لعنتت نکنه🤣🤣

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه مشکلی با سابق داری ؟ ستادحمایت‌از‌سابق# 😐

ما_آروم_نمیگگریم#  

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

بدبخت و مظلوم  سابق

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بار اخر یعنی چند روز دیش با دوستم رفتم من هر وقت میرم قلیون میکشم بار اخرم رفتم دوستم سیگار کشید و من قلیون بعد امیر اومد و گفت بیا این ور یه لحظه رفتم و راجب مشکلی که واسه دوستش و دوس دهترش پیش اومده بود گفت و راجب ازمایششون یکم طول کشید تا اچمدم دیگه قلیونم خاموش شده بود و گفت عوض کنم و گفتم نه و رفتیم با دوستم چون دیر شده بود اومدنی داداش دوس پسر قبلی گفت ببخشید این اذیت کردو این خرفا گفتم نه بابا و رفتم

کی اذیت کرد و اینا

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بار اخر یعنی چند روز دیش با دوستم رفتم من هر وقت میرم قلیون میکشم بار اخرم رفتم دوستم سیگار کشید و م ...

دوس پسر قبلی😐👌

دستت نمیره سابقو با سین بنویسی نه😂

ول کنم اتصالی کرده😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

حالا دیروز دوس پسر قبلیه زنگ زد میگه میخوام یه چیزی بگم میگم خب مسگه والا علی داداشم گیر داده که با لین دختر حرف بزن گفتم تو که میدونی من نه حوصلع رل دارم نه وقتشو(سر همینم جدا شدیم) گفت نه رل نیست میگه بهش بگو اگه راضیه تا بریم خاستگاری با خونواده بدون رل و اینا من الان دارم ازت سچال میپرسم قصدشو داری واقعا زبونم بند اومد گفتم بزار فکر کنم

سابق  صابق  ثابق ثابغ  صابغ  سابغ

خدا نکشتت

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه