2777
2789
عنوان

خودتونو دوست دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
دلیلشو نمیدونم ولی همیشه احساس میکنم برای همسرم زن خوبی نیستم ولی برای پسرم به اندازه کافی مادری خوب ...

فک میکنی برای همسر و مادر خوب بودن باید چی باشی یا چیکار کنی؟

فک کنم کمال گرایی در شما از تعادل خارج شده!

کتاب نیمه تاریکوجود رو بخون.اثر سایه.شفای زندگی و...

من همین یه دونه ام!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنی برای همسر و مادر خوب بودن باید چی باشی یا چیکار کنی؟ فک کنم کمال گرایی در شما از تعادل خار ...

مشکل همینه نمیدونم باید چیکار کنم ولی هرکاری که میکنم حس میکنم کم گزاشتم ... با اینکه نزاشتم ... کلا نمیدونم چمه 🤦🏻‍♀️

آره اما یه سری کارا باید بکنم تا این دوست داشتنم کامل بشه الان نصفست 😁😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
شایدم مهرطلبی!یا شخصیتت وابستس!ترس از دست دادن داری؟

بله خیلی ادم وابسته ای ام ... همیشه وقتی با همسرم دعوامون میشه حتی اگه اون مقصره بازم من خودمو سرزنش میکنم خودمو مقصر میدونم با خودم میگم حتما من خوب نیستم که اون با من بده .‌. همیشه عذاب وجدان میگیرم .. همین رفتارم اذیتم میکنه که به خودم ارزش نمیدم غرور و عزت نفس ندارم به خاطر همین حس میکنم خودمو دوست ندارم چون هیچ‌ اهمیتی به خودم نمیدم فقط به فکر بقیه هستم که نکنه از من ناراحت بشن ... ولی خودم همیشه ناراحتم

بله خیلی ادم وابسته ای ام ... همیشه وقتی با همسرم دعوامون میشه حتی اگه اون مقصره بازم من خودمو سرزنش ...

من خودم خیلی گذشت میکردم و احساس قربانی بودن داشتم.با خودم نشستم گفتم اخرش چیه؟بدترین اتفاق ممکن!دیدم واقعا بالاتراز سیاهی رنگی نیس!واسه همین به خودم نهیب زدم که باید قوی بشم!و شدم وقریبا.جا دارم و بیشتر پیشرفت میکنم.

من همین یه دونه ام!
من خودم خیلی گذشت میکردم و احساس قربانی بودن داشتم.با خودم نشستم گفتم اخرش چیه؟بدترین اتفاق ممکن!دید ...

بله درسته ..‌ منم میخوام سعی خودم دیگه پیش از حد گذشت نکنم و یکم به خودم ارزش بدم خیلی دوست دارم سریع به مقصد برسم چون فکر میکنم بقیه وقتی به من احترام بزارن که خودم اول به خودم احترام بزارم

بله درسته ..‌ منم میخوام سعی خودم دیگه پیش از حد گذشت نکنم و یکم به خودم ارزش بدم خیلی دوست دارم سری ...

کسیکه تنده زود خسته میشه.اروم اروم برو تا وسطای راه بدونی کجا باید تغییراتی بدی!

من همین یه دونه ام!