2777
2789
عنوان

خودتونو دوست دارید ؟

227 بازدید | 25 پست

من جواب این سوال خودمو نمیدونم که واقعا خودمو دوست دارم یا نه ولی واقعا برام سواله چجور میتونیم خودمونو دوست داشته باشیم ؟ 

من بلد نیستم به خودم اهمیت بدم وقتی با کسی دعوام میشه و مقصر طرف مقابله بازم خودمو سرزنش میکنم همیشه دلم میخواد برای بقیه هدایا و وسایل بخرم و خوشحالشون کنم ولی تاحالا چیزی به خودم هدیه ندادم تا حالا به خودم ارزش ندادم .. کلی جملات محبت امیز به شوهرم میگم و ازش تعریف میکنم ولی تا حالا حرف خوبی به خودم نزدم ... برعکس همیشه به خودم توهین میکنم که من انسان بی ارزشی هستم من هیچ انگیزه ای ندارم من حق زندگی کردن ندارم من هیچ هدفی ندارم من انسان خوبی نیستم من بدترین همسر و مادرم و ... با اینکه خدا میگه من این بدن و روح رو به شما امانت دادم به خوبی ازش مراقب کنید چرا باز با جسم و روح خودمون بدیم و اهمیت نمیدیم ..‌ لطفا کمک کنید چجوری به خودم ارزش بدم و اهمیت بدم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودت ب خودت احترام نذاری دیگرانم بت احترام نمیذارن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نه

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

اره

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

ن

هجش درگیر ظاهرمم خیلی ریزع میزمم صورتم قشنگ نبست پوستمم تیره شده این مدت ولک افتاده موهامم وزوشده لبامم بی رنگ😥انقدر اعتمادبه نفسموازدست دادم که نمیتونم اصلاهیچ کاری کنم زودهول میشم دست وپاچلفتی💔

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

چی باعث شد که اینجور بشی؟ از اول که اینطور نبودی مطمئنا!!!

تو دعوا هم من خودمم گاهی اینجورم.نه که مقصر باشم.کلا دعوارو دوس ندارم.میگم کاش همه مثه من باشن و عذاب وجدان بگیرن تا تنش ها کمتر بشه.

بنظرم نگاهتو تغییر بده.کم کم شرو کن تا خسته کننده نشه برات.از چیزای کوچیک.جلوی اینه تمرین کن.هرکار میکنی اول واسه خودت باشه.ولی حتما دلیلشو پیدا کن تا ریشه ای حل کنی!

من همین یه دونه ام!

من واقعا خودمو دوس دارم امامنم گاهی خودمو سرزنش میکنم چون اشتباه میکنم 

عزیزم شمااحساس کافی بودن نمیکنی

واسه خودت وقت بزار کارای موردعلاقتو انجام بده تو یه همسر مهربونی یه مادردلسوزی قطعا توخوبی فقط ارزش خودتو نفهمیدی 

😇

آره خودمو دوست دارم

اما از وقتی تاپیک بدترین اتفاقات و خاطرات رو دیشب یکی زد همش اتفاقات بد زندگیم میاد جلو چشمم و خودمو سرزنش میکنم😔😔😔😔

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

شوهرت باهات خوبه  یا ن  بخاطر این اخلاقت

اره شوهرم خوبه هیچ وقت جلوش بروز نمیدونم ولی درون خودم حس میکنم خودمو دوست ندارم یا شاید دلم نمیخواد خودمو دوست داشته باشم اعتماد به نفس ندارم حس میکنم انسان بدی‌ام و به اندازه کافی خوب نیستم .. خیلی حس بدیه ...

چی باعث شد که اینجور بشی؟ از اول که اینطور نبودی مطمئنا!!! تو دعوا هم من خودمم گاهی اینجورم.نه که م ...

دلیلشو نمیدونم ولی همیشه احساس میکنم برای همسرم زن خوبی نیستم ولی برای پسرم به اندازه کافی مادری خوبی نیستم دلم میخواد احساس خوبی کنم ولی نمیتونم ‌‌‌‌‌... حس میکنم هیچ انگیزه و هیچ هدفی ندارم برای همین اینجوری ام

من واقعا خودمو دوس دارم امامنم گاهی خودمو سرزنش میکنم چون اشتباه میکنم  عزیزم شمااحساس کافی بو ...

بله احساس میکنم برای پسرم به اندازه ی کافی مادر خوبی نیستم نمیدونم این حس درسته یا نه ولی من همیشه تلاش کردم خوب باشم ولی بازم این حس ولم نمیکنه