2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت پنج یهو از خواب میپرم و هر اتفاق بدی که واسم تو چند روز قبلش افتاده هی تو ذهنم مرور میشه اینقد ...

اولا بهشون فکر نکن به برنامه هات برای اینده فکر کن یا رویا بافی کن فکرای خوب کن عمدا حواس خودت و فکرت ببر سمت چیزای خوب،بعدن در طول روز مدیتیشن کن فایل صوتیش توی اینترنت هست میتونه خیلی کمکت کنه

فکر و خیالتون برای اینه که سودای سرتون بالاست میتونید از دمنوشهای آرامش بخش مثل سیب و به و بهارنارنج و زعفران و گل گاوزبان استفاده کنید،سرکنگبین اسطوخودوسی عالیه براتون،اسطوخودوس دم کنید و بخورید،عطرهای طبیعی گل نرگس و محمدی بو کنید اگر ندارین از گلاب زیاد استفاده کنید و بو کنید ،کف پاتون نوره زرنیخ دار بزارین ۳ دقیقه و بعد بشورین،روی چمنی که خیس نباشه یا روی جایی که سنگ ریزه هست راه برین،روغن مالی سر با روغن بنفشه زیتونی ،چکاندن روغن بنفشه کنجدی داخل بینی و اینکه حنا حتما هفته ای یکبار روی سرتون بزارین به مدت یک ساعت و برای اینکه رنگ نده حنا رو با روغن زیتون فقط رقیق کنید و آب نزنید بهش یا اینکه حنا رو مثل آرد روی شعله بدون روغن تفت بدین و بعد با آب مخلوط کنید و بزنید

در آخر شفای همه دست اون بالایی هست از خودش کمک بخواین روزی ۱۱۰مرتبه ذکر یا لطیف کمکتون میکنه