2777
2789
عنوان

بچه ها روز اخر پریودی نزدیکی کنی امکان بارداری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا امکان بارداری توی قاعدگی خیلی کمه عزیزم. خیلی خیلی کم.  قرص هم که میخوردی  نگران نبا ...

خیلی میترسم چون این قرصا هم ک میخورم  میگن جنین رو ناقص میکنه نباید خورو و این حرفا

میگن تو حیض نباید رابطه داشت و فلان ولی تموم شده بود بخدا در حد خیلی کم لکه بینی

☺️
اتیسترون یا همون سیپروترون کامپاند 

من از همین میخورم برای مشکل کیستم.امشب باید آخرین دونه بسته قرص رو بخورم تا یه هفته نخورم تا پریود بشم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
خیلی میترسم چون این قرصا هم ک میخورم  میگن جنین رو ناقص میکنه نباید خورو و این حرفا میگن تو حی ...

عزیزم کی گفته جنین رو ناقص میکنه؟ این قرصا هورموناییه که در حالت عادی هم تیو بدنت وجود داره!!! اگر هم خطا داشته باشه و باردار بشی باز هم بچه سالمه.

از نظر شرعی بله رابطه در دوران حیض شرعا حرامه. از نظر علمی دهانه ی رحم بازه و احتمال عفونت بالا تره، ولی ارگاسم به قاعدگی آسون تر کمک میکنه.

احتمال این که تخمک گذاری همزمان با پریودت انجام بشه خیلی خیلی پایینه. تخمک گذاری معمولا ۲ هفته بعد از شروع قاعدگیه

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
من از همین میخورم برای مشکل کیستم.امشب باید آخرین دونه بسته قرص رو بخورم تا یه هفته نخورم تا پریود ب ...

منم یه هفته نخوردم دکترم گف از روز 3 پریود شروع کن

روز 3 خوردم

روز 4 ک امروز میشه خوردم

میگم نکنه اثرش تو این یه هفته ک نمیخوریم از بین رفته باشه

بخدا عین چی میترسم

☺️

من نمیدونم ولی از نظر شرعی حرامه و اگر فرضا بچه‌ای متولد بشه هم..... ..نکنین خواهرم دوروز صبر کنین خو🤣

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
منم یه هفته نخوردم دکترم گف از روز 3 پریود شروع کن روز 3 خوردم روز 4 ک امروز میشه خوردم میگم نکنه ...

منم نمیدونم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
عزیزم کی گفته جنین رو ناقص میکنه؟ این قرصا هورموناییه که در حالت عادی هم تیو بدنت وجود داره!!! اگر ه ...

تو نت نوشته بود بچه رو ناقص میکنه و نباید خورد

من تو حیض اصلا رابطه برقرار نمیکنم ولی بخاطر این قرصا ک خوزده بودم خونریزیم ب حدی کم بود ک اصن احتیاج ب نوار بهداشتی هم نبود

روز 4 ک امروز باشه در حد چند قطره فقط خونریزی داشتم

یه غلطی کردم واقعا میترسم

☺️