2777
2789
کاری ندارم.. ولی کلا من ب قدری وابستم ب خونوادم و از غربت و اینکه بری ی جایی ک هیچکس زبونت و نمیفه ...

دقیقا منم همین حال دارم بعد میدونی با پوشش اونا راحت نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره

ولی برای  من خیلی سخته.هرچی امکانات و رفاه باشه بازم غریبی.مگر اینکه ادم خانوادگی بره با اقوام.

من باشم میذارم بچم بزرگ بشه خودش انتخاب کنه که بره برا ادامه تحصیل؟

من کلا مهاجرت فقط برا ادامه تحصیل دوست دارمچون اصلا نمیتونم تو یه کشور که خیلی فرهنگش با ما فرق میکنه دووم بیارم

برید به سلامت تردید نکن دوری از خونواده هم کم کم عادی میشه هروقت تونستین میاین ایران پیش خونوادتون. تردید نکن حتما برین مخصوصا بخاطر بچه . من همیشه به شوهرم میگم کاش کاش کاش کاش بچمون تو خارج بزرگ میشد

اینایی ک گفتی چقدرشبیه ایران خودمونه😁 هزینه بالای خونه و زندگی هوای الوده ک باعث مرگ و میر میشه چ ...

والا شاید باورت نشه ان شاءالله هر وقت رفتی خودت میبینی و درکش میکنی

هواش تمیزه ولی همش ابریه آدم افسرده میشه

بستگی به خودت داره ولی برای خیلی سخته.هرچی امکانات و رفاه باشه بازم غریبی.مگر اینکه ادم خانوادگی بر ...

دقیقا منم همین گفتم بذاریم برای تحصیلات برن بعد میدونی من با پوشش اونا راحت نیستم اخه سخته یهو بخوای از این فرهنگ بری اون جا