2777
2789

سلام

تو این برنامه میگن برای ذره ای حق الناس خیلی سخت میگیرن

حالا با این همه حق الناس غیبت و گاهی تهمت چه کنیم؟

پشت سر استادا و معلما تو دوره های مختلف حرف زدیم

خیلی وحشتناکه

چطور میشه این همه غیبت رو جبران کرد 

وزن اولیه:  85/5 ......84/8....83/8.....وزن هدف: 70

اگه بهشون دسترسی داری حلالیت بطلب اگه نداری خیلی دعاشون کن و بجاشون صدقه بده . پشیمون هم بشی و از این به بعد تکرار نکنی قطعا موثره .

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهشون دسترسی داری حلالیت بطلب اگه نداری خیلی دعاشون کن و بجاشون صدقه بده . پشیمون هم بشی و از ای ...

ممنون عزیزم

نه دسترسی ندارم به اکثر معلما و استادا

من که باور نمیکنم

باور کن عزیزم

وگرنه ضرر میکنی

اول حق الناسو بچسب

کم کم عبادت هم شروع کن

طرف داشت شهید میشد بازم برای حق الناس اذیت شده بود

برنامه امشب

ایناتوکماان مرگ واقعی روتجربه نمیکنن اگه مرگ باشع بلافاصله عزراییل روبه صورت اعمال خودشون حالایابدیاخوب میبینن وممکنه خیلی ترسناک یاخوب باشه اما درواقع جداشدن روح ازبدن برای هرفردی دردناکه اینوخیلیامیگن واثبات شده

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
کی و کجا نشون میده

شبکه ۴

اینستا و تلکرام هم داره برنامه

حتی آریا عظیم نژاد هم تجربه مرگ موقت داشته

خودش تو عصر جدید گفت