2777
2789

به شوهرم گفت قربونت برم شوهرم وقتی پیاده ش کرده بهش گفت مواظب خودت باش....صداهاشونو خودم شنیدم تو ماشین نشسته بود و جلو نشسته بود ....به روش  اوردم گفت همکلاسی قدیمی کلاس زبانم بوده ک از کانادا اومده و اینطوری راحت حرف میزنه....همکلاسی قدیمیو ۹ سال قبل ....که تو کوچه میبینه و بهش میگه بیاین برسونمتون...باردار بودم دو ماهه شوک بدی بهم وارد شد سقط کردم ....حالم خیلی خرابه ...هزار و یک قسم خورد خودشو زد .....نمیدونم راسته یا نه شما چه برخوردی میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اروم باش

من سنم کمه نمیدونم چجوری باید راهنماییت کنم

ولی اگ من بودم میرفتم سراغ زنه و جرش میدادم 

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

نمیدونم والا

اون روز من رفتم فر شگاه محصولات بهداشتی پسره برای همه میگفت جان  قربونتون و...

و شاید مث این اقا تیکه کلامشون بوده

اما مواظب خودت باش همسرت عجیبه

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

زنه رو جررررر میدادم. کثافت بیشعور. احداعصابم خورد شد ‌‌‌‌‌.... رفته کانادا که رفته. گوه اضافی نشده که به شوهر بقیه بگه قربونت برم. غلط میکنی قربونش میری

اح بذا برم یه لیوان آب بخورم. اعصابم داغون شد