2777
2789

سلام من  از چن روز پیش سمت راست زیر شکمم میگیره و درد خفیف داره دکتر بهم گفت به دلبل وجود تخمک تو تخمدان راستته دیروز سونو دادم و یه فولیکول ۱۹ داشتم دکترم آمپولhcgبهم داد و دیروز ساعت سه تزریق کردم   انا هنوز اون درده هست این یعنی تخمک هنوز رها نشده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیکول من اطلاعی ازش ندارم شما میتونی کمکم کنی؟

من اقدام برای بارداری نداشتم.ولی برای کیستم سونو دادم فولیکولم تک رقمی بود وسط دوره بودم.کیست نداشتم ولی فولیکولم ۳بود ینی من بچه دار نمیشم؟🥺🥺

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
نمیدونم والا من اصلا درد نداشتم امپول زدم فردا شبش اقدام کردم

بعدش باردار شدی؟عزیزم پست بالامو میخونی کمکم کنی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
فولیکول من اطلاعی ازش ندارم شما میتونی کمکم کنی؟ من اقدام برای بارداری نداشتم.ولی برای کیستم سونو د ...

بهت دکتر دارو میده فولیکولتو بزرگ میکنه نگران نباش منم مثل تو بودم همش ۶ یا ۸ بود دارو داد باردار شدم

بهت دکتر دارو میده فولیکولتو بزرگ میکنه نگران نباش منم مثل تو بودم همش ۶ یا ۸ بود دارو داد باردار شد ...

چرا انقد کمه 

فولیکول من اطلاعی ازش ندارم شما میتونی کمکم کنی؟ من اقدام برای بارداری نداشتم.ولی برای کیستم سونو د ...

منم فولیکولام خیلی کوچیکه حتی به زور امپول و قرص ۷ اینا میشد اما این ماه به لطف خدا خیلی خوب شده

نه اندازه فولیکول شما به این معنا نیست که باردار نمیشین 

اگه پریوداتون منظمه و خونریزی نرمالی دارین یعنی رحم و تخمدانتون نرماله خانمهای عادی هم همیشه تخمک برای باروری ندارن هر وقت خواستین اقدام به بارداری کنین اگه دکترتون متوجه شد که تخمکاتون مناسب نیستن با دارو و قرص تخمدانتون رو تحریک میکنن که تخمک مناسب تولید کنه

چرا انقد کمه 

همیشه ک فولیکول بزرگ ندارن ک بعضی ماها اینجوری میشه اصلانم نترس اگه قصد بچه دار شدن داری برو دکتر بهت دارو میده میفرستت سنو وقتی فولیکولت اندازش خوب باشه بهت امپول اج سی جی میده بعد میگه اقدام کن

منم فولیکولام خیلی کوچیکه حتی به زور امپول و قرص ۷ اینا میشد اما این ماه به لطف خدا خیلی خوب شده ...

عزیزم متاسفانه پریودیمم نرمال نیس هروقت یبار میشم

همیشه ک فولیکول بزرگ ندارن ک بعضی ماها اینجوری میشه اصلانم نترس اگه قصد بچه دار شدن داری برو دکتر به ...

شما همون بار اول باردار شدین میشه راهنمایی کنین که چجوری اقدام کنم که نتیجه بگیرم