2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه؟

64 بازدید | 7 پست

بچه ها من و دوست پسرم چند وقتیه هست باهم دوستیم. تو این مدت هم خیلی برام خرج کرده مثلن یه سری بهش گفتم این سرویسه چه خوشگله(نقره قیمتشم 780 بود) همون موقع رفت خریدش برام به زور با این که من هی میگفتم نمیخوام یا همیشه میبرتم گرون ترین رستوران بالاشهر . باباش وضعش خوبه ولی میدونم که یه قرون ازش نمیگیره واقعا به سختی پول درمیاره تو این مدت هم هیچ درخواستی که اکثر پسرها داشتن نداشته هیچ وقت هم حرف ازدواج و آینده رو پیش نمیکشه وقتی هم میفهمه خواستگار دارم باز خیلی عادی برخورد میکنه واقعا نمیفهمم چرا اینقدر برام پول خرج میکنه😑دارم بهش شک میکنم خیلی هم قیافش خوبه و دخترا دورو برشن اما اصلا بهشون رو نمیدع حس میکنم یه مشکلی داره نمیتونمم ازش بپرسم. بگین چی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم مثل دوس پسر من بعدا ب روت نیاره شغلش چیع

من خودم  واقعا مثه بقیه دخترا نیستم خیلی برام مهم نیس طرف برام خرج کنه نکنه .باباش مغازه های زیادی داره یکیشو داده اینو داداشش از بچگی هم خودش میگه کار میکنم

من خودم  واقعا مثه بقیه دخترا نیستم خیلی برام مهم نیس طرف برام خرج کنه نکنه .باباش مغازه های زی ...

چ.مدته با همین،ایپل

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

9 ماهه البته قبلشم همو میشناختیم

خودت چند سالته بیا خصوصی بحرفیم حوصلم رفت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..