2777
2789
عنوان

بچها لطفا بیایید😤😤

117 بازدید | 6 پست

بچها لطفا کمکم کنین...

دنبال پیج ی آقاهه هستم ک تو آمریکا زندگی میکنه دکتر حمید نمیدونم همچین چیزی اسمش بود الان کلا اسم پیجشو یادم رفته

درمورد خونه و ماشین و خیلی چیزا فیلم گذاشته بود تو پیجش .کسی اگه میدونه یا داره پیجشو بهم بگه لطفا ..چون بچهای سایت آدرس پیجشو بهم داده بودن..سپاس از همتون 😘😍

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستم😂

خاهش😐

دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸
تو یوتیوب خیلی زیاده..اجسان عالیه اونو ببین همه چیز رو کامل توضیح میده

این آقاهه خیلی جالب بود خیلی فیلماش قشنگ وآموزنده بود حیف گمش کردم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤