khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 عنوان ی لحظه بیاییید تولوخدا🙂 92 بازدید | 12 پست س روزه پریودیم تموم شده زیر دلم درد خفیف دارم ینی تخمک گذاریه؟ 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍 1400/02/09 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52121 من 12 فروردین سدم اخرین بار نمیدونم چرا هنو نشدم بنظرتون دیر نشده ؟
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 روره هات چند روزس همیشه دوروز جلو میندازم .همون ۲۸ روزس 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 من 12 فروردین سدم اخرین بار نمیدونم چرا هنو نشدم بنظرتون دیر نشده ؟ ن بابا 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 هنوز زوده برا تخمگ گذاری شاید ۴ یا ۵ روز دیگه باشه پس چرا درد کرد ترشح هم دارم بی رنگ و بود نکنه حامله ام🤣😳 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
مهسسسا عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1954 پس چرا درد کرد ترشح هم دارم بی رنگ و بود نکنه حامله ام🤣😳 فکر نمیکنم چون هنوز تخمک آزاد نکردی از الان روز در میون نزدیکی داشته باش تا ۱۶ سیکلت انشاالله باردار میشی
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 فکر نمیکنم چون هنوز تخمک آزاد نکردی از الان روز در میون نزدیکی داشته باش تا ۱۶ سیکلت انشاالله ... ن عزیزم فعلا فولیک اسید میخورم دکتر م گفته ماه بعد اقدام کنم 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 فکر نمیکنم چون هنوز تخمک آزاد نکردی از الان روز در میون نزدیکی داشته باش تا ۱۶ سیکلت انشاالله ... بارداریتم مبارک باشه 🥰🥰🥰 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
مهسسسا عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1954 ن عزیزم فعلا فولیک اسید میخورم دکتر م گفته ماه بعد اقدام کنم خب پس نگران نباش منم دوماه قبل از بارداریم ترشح شدید داشتم شاید رحمت داره آماده میشه.
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 خب پس نگران نباش منم دوماه قبل از بارداریم ترشح شدید داشتم شاید رحمت داره آماده میشه. خوبه پس ممنون😘😘 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍