بچه ها من 1ماه پیش دوستم میرفت تئاتر گفت تو هم باهام بیا اگه دوست داری منم همینجور رفتم بعد واسه نمایش خوانی گفتن یه متنیو بخون واسه اجرامون دیگه هر وقت تمرین داشتن منم میرفتم چون تو خونه کاری نداشتم حوصله ام سر میرفت گفتم برم از همون موقع که میرفتم میدیدم خیلی با هم راحتن راحت دست میدن شوخی های جنسی میکنن دختر و پسر من پیشم خیلی عجیب بود ولی چیزی نمیگفتم میگفتم الان اگه چیزی بگم میگن این دختره از پشت کوه اومده و نمیدونم خیلی عقب افتاده هست و این چیزا واسه همین چیزی نمیگفتم ولی اصلا هم باهاشون گرم نمیگرفتم بیشتر خودشون سعی داشتن نزدیک بشن و صمیمی
بعد تو این جمع یه آقایی بود که تو شهر ما خیلی چند ساله یدفعه پولدار شده نزدیک 35 سالش هست اینم میومد تئاتر بعد خیلی همش به من نگاه میکرد هی میومد نزدیکم مینشست خیلی بهم توجه میکرد هر روزم واسه برگشتن اسرار به من و دوستم که خودم میرسونمتون من اصلا دوست نداشتم برم ولی دوستم میگفت اشکال نداره هر موقع هم میرسوندنمون تو راه هی مثلا به شوخی میگفت میگفت دوست دخترمی باید برسونمت و خودشم میخندید من بخدا یه کلام هم جوابشو نمیدادم همه حرفاشو به شوخی میگرفتم بعد چند روز پیش بخاطره یه موضوعی که انگار به بابام کمک کرده بود بابام گفت بهش پیام بده ازش تشکر کن من تا قبل از این اصلا شمارشو هم نداشتم بابام بهم داد منم پیام دادم گفتم پدر خیلی تشکر میکنن و این حرفا که دیدم بازم حرفاشو شروع کرده و به شوخی مثلا میگه به هر حال دوست دخترمی باید اینکارو برات بکنم منم گفتم بسه دیگه شوخی خوشم نمیاد یدفعه گفت دیگه شوخی نمیکنم جدی میگم من تمام انگیزه ام واسه اومدن به تئاتر شما هستین و این حرفا اصلا مگه بده آدمی مثله من روت گراش داره همه از خوداشونه و این حرفا بازم نمیفهمیدیم این چی میگه اصلا شاخ در آوردم آخه این بیشعور زن داره 2 تا هم بچه داره خیر سرش تو صفحه چتش بودم که داداشم دید گفت به این پیام نده این اصلا آدم خوبی نیست چند سال پیش هم تو محل کارش یکی از دخترای همکارش بخاطره مسئله کاری بهش پیام داده بوده این رفته بوده به همه گفته که این دختره با من دوسته منم دیگه اصلا جوابشو ندادم پیام هاشو هم پاک کردم ولی خیلی میترسم نکنه بره پشت سر من هم از این حرفا بزنه راستی چند سال پیش هم پسر خالم رئیسش بوده تازه فهمیدم بخاطره همین کار ها اخراجش کرده الان میگم نکنه بخاد تلافی کنه که اینجوری به من گفته اگه چرا آدمی که زن و دوتا بچه داره باید اینقدر لاشی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حالا چرانگرانی توکه توکرونا رفتی نگران نشدی اونا شوخی کردن باهم تو نگرانی؟
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
توبهش رونده ودیگه هم نرو ادم خوبی نیس باابروی خودت خانوادت بازی میکنه
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن