2777
2789
من اطلاعاتع بوتاكسيم ضعيفع😞 استارتر گفت حرف نزن ببخشيدنميتونم ج بدم

خب پس خفه شو😁😁😁

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز دخترم 😔😔

من تا هفت ماه بعد عروسیم دختر بودم ولی تلاشمو کردم اینقدر شوهرم تا خیری استفاده کردو کمکم کرد تا تونستم خودمو شل کنم ... خیلی سخت بود ولی شد ...الانم سختمه ولی خب دخترم ک بدنیا اومد خیلی بهتر شدم ... توام تلاشتو بکن 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
تاپیک ندیده بودن در ثانیه چند تا کامنت بیاد

حالا ببين😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
باشع    

الان خفه شدی مثلا؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ایموشن کد چیه

مرگ یبار شیون یبار 

یبار تا ته بره دیگ تمومه 

برای منم یکی دو هفته طول کشید خیلی دردناک بود 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
من هنوز دخترم 😔😔

آخی عزیزم،خیلی سخته درکت میکنم.منم همیشه از نزدیکی و مسائل زناشوئی فراری بودم میترسیدم همیشه برام دردناک بود وی دلم برا شوهرم خیلی میسوخت.دوست نداشتم اونجوری ببینمش خودم بیشتر اذیت بودم.اوایل خیلی سخت و دردناک بود ولی گذشت یادآوریشم آزارم میده ولی میخوام بگم فقط خودت هستی که میتونی به خودت کمک کنی و به زندگیت.من بعد ۴ سال اولین لذت رو از رابطه بردم.

من تا هفت ماه بعد عروسیم دختر بودم ولی تلاشمو کردم اینقدر شوهرم تا خیری استفاده کردو کمکم کرد تا تون ...

من بیماری قلبی هم دارم این منو اذیت میکنه فقط انقباض عضله نیست بیحال میشم و رنگم میپره ضربان قلبم خیلی بالا میره بااینکه قرص میخورم فایده نداره 

ایموشن کد چیه

ایموشن کد یک علمه

کتابشو بخونی کامل برات توضیح میده

که احساسات گیر افتاده هر کدوم در بدن ما باعث یک چیزایی میشن

بهت یاد میده با ضمیر ناخودآگاهت ارتباط بگیری

و اون جس رو پیدا میکنی

و با کمک یک اهن ربا اون حس رو که درواقع تجمع مغناطیسی هست از بدنت دفع میکنی و دررررجا خوب میشی

الان اگر کسی باشه برات نایب هم بشه شاید بتونه کمی برات پاک سازی کنه

هیچ خطری نداره

ضرری نداره

کاملا توسط خودته و یک اهن ربا که میکشی به تنت و یک سری سوال که خودت از خودت میپرسمیخوای لینک کتابشو بذازم برات؟

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
من بیماری قلبی هم دارم این منو اذیت میکنه فقط انقباض عضله نیست بیحال میشم و رنگم میپره ضربان قلبم خی ...

حتی شاید بیماری قلبیتم با همین ایموشن کد بتونی خیلی بهترش بکنی

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟