2777
2789
الان این چ ربطی ب بوتاکس داره ،لطفا حرفه ای الکی نزنید تو تاپیک ک بسته بشه اگر راه حل ندارید تاپیک ر ...

حدفش کردم پستمو.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
تزريق كنى فلج ميشى انجام ندى ك از كمر ب پايين و زانو ب بالا حسش ميره    

چیییییی😧😧😧😧😧😧😧😦

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل قلبی دارم نمیتونم درد تحمل کنم بعد نمیخوام تو دل همسرم بمونه روش خانم خیابانی بکارت توسط خود ...

دردی نداره بابا خودتو سفت میکنی واسه اینه عزیزم شل کن پمادلیدوکائینم بزن حله 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
چیییییی😧😧😧😧😧😧😧😦

من اطلاعاتع بوتاكسيم ضعيفع😞

استارتر گفت حرف نزن

ببخشيدنميتونم ج بدم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اره شدید قفل میشه مشکل قلبی هم دارم تا مرز سکته میرم ازدواج کردم اما دخترم خسته شدم دیگه

ببین دوستم یک چیزی بهت بگم

برو از ایموشن کد خودتو درمان کن

این مسئله روخیه و با امیئشن کد احساسات گیر افتادت رها میشه بزو کتابا و فایلاشو دان کن بخون

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
کدوم کار من زشت بود؟؟؟ 

نميدونم

يادم رفت  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دردی نداره بابا خودتو سفت میکنی واسه اینه عزیزم شل کن پمادلیدوکائینم بزن حله 

خیلی درد داره چطور میگید درد نداره اصلا وارد نمیشه چقدر تحمل کنم مشکل اینجاس عضله هام قفل میشه اجازه ورود نمیده