2777
2789
عنوان

شکایت از خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 32 پست
شما چن سالته گلم ؟

۱۹

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزار جسمی فکرکنم  بتونی شکایت کنی ولی آزار روحی رو فکرنکنم بتونی شکایت کنی

اخه ازار روحی دردش بدتره 

من چندساله افسردگی شدید گرفتم 

کاراشون کل روحیه امو ازم گرفته

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
اخه ازار روحی دردش بدتره  من چندساله افسردگی شدید گرفتم  کاراشون کل روحیه امو ازم گرفته

اره ولی قانون ما مدرک میخواد از این که اونا شمارو دارن آزار میدن آزار روحی مدرک نداره تازه آزار جسمی هم باید بعد از این که آزارت دادن سریع بری دادگاه شکایت کنی

❤️
دوس داری چیکار کنی نزاشتنت؟

کارای زیادی بوده 

اما خب من برای ازارای روحی ک سرم اومد ناراحتم 

دیه مثل قبلم نیستم حتی نمیتونم شاد باشم 

تو زندگیم هیچی دستم نیس 

ایقد خانوادم محدودم کردن و جلو همه کوچیکم کردن

زندگیم طوریه ک حتی بقیه هم به خودشون اجازه میدن دخالت کنن تو زندگیم 

اره ولی قانون ما مدرک میخواد از این که اونا شمارو دارن آزار میدن آزار روحی مدرک نداره تازه آزار جسمی ...

😑☹

کارای زیادی بوده  اما خب من برای ازارای روحی ک سرم اومد ناراحتم  دیه مثل قبلم نیستم حتی ...

با منطق باهاشون صحبت کن با شکایت چیزی درست نمیشه ببین اوضاع جامعه ی الان خرابه خانواده ها هم نگرانن کمی تو هم درکشون کن دست مامان و بابا تو بگیر بگو میخوای باهاشون منطقی صحبت کنی تا مشکلتون حل بشه 

با مشاجره چیزی درست نمیشه شما به مامان و بابات بگو چ نیازی داری اونام بگن و به توافق برسید

کارای زیادی بوده  اما خب من برای ازارای روحی ک سرم اومد ناراحتم  دیه مثل قبلم نیستم حتی ...

بعدشم تو هنوز جوونی نگران تو هستن 

هیچ پدر و مادری از بچه ش بدش نمیاد بخدا 

پس باهاشون مهربونی  کن و صحبت کن ببین همه چی درست میشه 

عزيزم مجردي سني هم نداره پشتوانه مالي هم اگ نداري چطور توقع داري شكايت كني ازشون ودوباره برگردي تواون خونه بزارن اب خوش از گلوت پايين بره به نظرم عاقلانه نيست چون طرف زده بچه اش رو كشته هيچ كاريش نكردن 😐😑😒بعدشما ميخواي باهاشون چيكار كنن هيييچ ميفرستن شوراي حل اختلاف بعدشم گذشت 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
عزيزم مجردي سني هم نداره پشتوانه مالي هم اگ نداري چطور توقع داري شكايت كني ازشون ودوباره برگردي تواو ...

پشتوانه مالی دارم 

اگ بخان اذیتم کنن از خونه میرم 

پشتوانه مالی دارم  اگ بخان اذیتم کنن از خونه میرم

عزیزم هیچ جا خونه ی آدم نمیشه 

پس باهاشون صحبت کن ما انسانینم با حرف زدن میشه همه چی و درست کرد 

تو به مامانتم یه نگا بنداز ببین چقدر غصه الان میخوره گناه داره هم به خودت ظلم میکنی هم به اونا اگر نتونستی قضیه رو حل کنی برین پیش یه روانشناس خیلی خوب

عزیزم هیچ جا خونه ی آدم نمیشه  پس باهاشون صحبت کن ما انسانینم با حرف زدن میشه همه چی و درست کر ...

حرف زدم درست نشده