2777
2789
عنوان

همسرم مشکوک به سرطان تروئیده

419 بازدید | 14 پست

اگ کسی هست ک هر تجربه مشابهی داره خوشحال میشم بهم پیام بده

گاهی اوقات یه آدمی میاد تو زندگیمون که معنی تازه ای به خوشبختی میده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشخیص دکتر ندول بود؟ 

بله اندازش کوچیکه ولی مایع کلسیفیه (یا یه همچین چیزی) اطراف ندول بوده ک انگار یکی از نشانه های بدخیمی ندوله

دوستم داشت  تیروییدش رو ورداشت  بعد هم بد درمانی کزد  خوب شده  هر شیش ماه یه ...

مراقبت ها و قرص هایی ک بعدش میخوره خیلی زیاد و سخته یا زندگی عادی داره

بله اندازش کوچیکه ولی مایع کلسیفیه (یا یه همچین چیزی) اطراف ندول بوده ک انگار یکی از نشانه های بدخیم ...

عزیزم براشون دعا می کنم انشالله هرچه زودتر درمان شه

باید تحت نظر دکتر باشن،  هر ۶ ماه اسکن لازمه

عزیزم براشون دعا می کنم انشالله هرچه زودتر درمان شه باید تحت نظر دکتر باشن،  هر ۶ ماه اسکن لاز ...

ممنونم 

سلام عزیزم 

اصلا نگران نباش 

یکی از خوش اخلاق تدین سرطان هاست و پاسخ به درمانش بسیار مثبت و مفیده

احتمالا ۶ جلسه شیمی و ۲۰ جلسه رادیوتراپی براش می نویسن و بعدش هم مدام چکاب میشن اوایل هر ۳ ماه و بعد از یکسال هر ۶ ماه تا خدای نکرده توده متاستاز نده

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔