2777
2789

چه مواد غذایی برای شفاف و روشن شدن و جوان موندن پوست و تقویت مو مناسبه؟

مثلا چه نوع سبزیجاتی یا چه حبوباتی یا ...؟و چقدر در روز مصرف بشه بهتره؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

والله من ک موهام ماشاالله پرپشته هر سری میرم حجمشم کم میکنم ولی برا پوست برا شادابی خیار خیلی میخورم نمیزارم تو تابستون زیادآب بدنم کم شه شربت خاکشیر یا تخم شربتی میخورم پوست هر کی ی مدله پوست من این مدلیه ک آب بدنم کم شه پژمرده میشه 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من ک موهام ماشاالله پرپشته هر سری میرم حجمشم کم میکنم ولی برا پوست برا شادابی خیار خیلی میخورم ...

موهای منم خیلی حجیم بود، هر سری از حجمش کم میکردم، الان چند ماهه احساس می کنم نصف شده🥺

موهای منم خیلی حجیم بود، هر سری از حجمش کم میکردم، الان چند ماهه احساس می کنم نصف شده🥺

چرا نصف حتما تازگی یا رژیم گرفتی یا استرسی شدی وگرن موهای پرپشت ب این آسونیا چیزیش نمیشه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤