2777
2789
عنوان

وز موهاتون رو چه جوری میگیرین ؟ :|||

500 بازدید | 43 پست

برای اینکه موهام نرم و بدون وز باشه و صاف باشه و برق بزنه چیکار کنم؟ و از چه محصولاتی استفاده کنم؟  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

سرم مو ، روغن تراپی و ماسک مو همشم بستگی به بودجه خودت داره ایرانی نئودرم ماسک ارگانش خوبه 

هلث نوشن هم تعریفش شنیدم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:/هیچ راهی نیس😂همش چرته من خیلی هزینه کردم بی فایده بود 

من باسشواربهترمیشم ولی موخوره زیاددارم بخاطراستفاده زیاد

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

من ماسک موی ارگان مارک مورال اپ گرفتم اخرین ابکشی موهام میزنم توحموم ..خیلی خوبه همیشه جلو موهام وز میشد الان صاف براق خوش بو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
:/هیچ راهی نیس😂همش چرته من خیلی هزینه کردم بی فایده بود  من باسشواربهترمیشم ولی موخوره زیاددا ...

موخوره رو حتما باید کوتاه کرد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

شماهام بعد نرم کننده، حس میکنید موهاتون‌میریزه؟

فقط به آخر موها باید بزنی دیگه...به ریشه اصلا نباید بخوره

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹