در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
باعث افتادگی رحم میشه خلاصه طبیعی هم چندتابدنیابیاری افتادگی پیدا میکنی بازباید عمل کنی خالم دوبارزایمان کرد ۹سال فاصله داشتن افتادگی پیداکرد میترسید از عمل آخرمجبورشد بده عمل کنه ..
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من خودمم سر دو راهی ام، اگه شکل واژن تغییر نمیکرد میرفتم طبیعی، ولی حتی دوست صمیمی خودم رک و راست بهم گفت شکلش عوض شده، اصلا دلم نمیخواد بعد از زایمان تازه استرس رابطه و اعتماد بنفس نداشتن جلوی شوهرمو داشته باشم
نه من ۱۶سالم بودکه زایمان کردم ۹ماه بعدش عمل شکمی داشتم بادوتابخیه ۲سانتی داغون شدم اصلا ...
هرچی سن کمتر باشه ادم کمتر حالیشه درداینا انرژیش زیاده کلن بعد عملای شکم نباید رو شکم خم شد داخل بخیه داره من مینشستم یچیز ازرو زمین برمیداشتم ترسم هس دیگه
من سر بچه اولم تصمیم گرفته بودم زایمان بدون درد داشته باشم.....اماهنوزبادکترم درمیون نذاشته بودم که یکی ازاقوام سمت شوهرم همونجوری زایمان کرد میگفتن خیلی بعدش خونریزی داشته گمونم باسردردیایه همچین چیزایی......منم دیگه منصرف شدم.....سربچه دومم هم که ا زاولی راحتتربودم شکرخدا
دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم. #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت. مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل. مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین