2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 63 پست
آره  من طبیعی زایمان کردم ولی اصلاجیغی نزدم  اصلااصلاهنگام زایمان دردنداره آدم  هر ...

وای دقیقا. من بچه اولم همش میترسیدم میگفتم دردم قراره شدیدتر بشه بخاطر همون جیغ میزدم😂 البته دردم کلا ۳ ساعت بود

ولی واسه دومیم تصمیم گرفتم جیغ نزنم انشاله

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
سه بار فشار دادن بعد بیحسی😭😭

اوووووه چخبررره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیااینجامیگن طبیعی باعث بی اختیاری ادردارمیشه😑

باعث افتادگی رحم میشه خلاصه طبیعی هم چندتابدنیابیاری افتادگی پیدا میکنی بازباید عمل کنی خالم دوبارزایمان کرد ۹سال فاصله داشتن افتادگی پیداکرد میترسید از عمل آخرمجبورشد بده عمل کنه ..

وای دقیقا. من بچه اولم همش میترسیدم میگفتم دردم قراره شدیدتر بشه بخاطر همون جیغ میزدم😂 البته دردم ک ...

😀انشالله 

والا اصلادردنداره حین زایمان 

فقط وفقط ترس وتلقینه که آدمومجبوربه جیغ کشیدن میکنه 

من ۱روزقبل اززایمان بستری شدم و تواون مدت چندتاخانم روآوردن واسه زایمان .بدجورجیغ میزدن ویکیم حالش بدشد .من داشتم ازترس سکته میکردم باجیعای اونا 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
باعث افتادگی رحم میشه خلاصه طبیعی هم چندتابدنیابیاری افتادگی پیدا میکنی بازباید عمل کنی خالم دوبارزا ...

نمیدونم والا 

من خانواده مامانم همه ازدم طبیعی زایمان کردن وهیکدوم این مشکلات واسشون پیش نیومد 

ولی عمه هاودوستان که سزارینی بودن رودیدم که تاچندوقت دردشکم وکمر دارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😀انشالله  والا اصلادردنداره حین زایمان  فقط وفقط ترس وتلقینه که آدمومجبوربه جیغ کشیدن م ...

درسته ادم میترسه اما دیگه اصلا اصلاهم نیست والامن شکمو کمرم و اخراش دنده هام داشت میترکید از فشارودرد شمل چطورمیگی اصلا دردنداره بیحسی نزده بودی؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
منم سر سه روز پاشدم جامو تا کردم گذاشتم کمد 😁

اره خیلیارو دیدم اینجوری من خیلی بدحال بوددم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من خودمم سر دو راهی ام، اگه شکل واژن تغییر نمیکرد میرفتم طبیعی، ولی حتی دوست صمیمی خودم رک و راست بهم گفت شکلش عوض شده، اصلا دلم نمیخواد بعد از زایمان تازه استرس رابطه و اعتماد بنفس نداشتن جلوی شوهرمو داشته باشم 

درسته ادم میترسه اما دیگه اصلا اصلاهم نیست والامن شکمو کمرم و اخراش دنده هام داشت میترکید از فشارودر ...

نه والا من اصلادردنداشتم 

بیحسیم نزده بودم 

تازه سنم هم کم بو 

نه من ۱۶سالم بودکه زایمان کردم  ۹ماه بعدش عمل شکمی داشتم بادوتابخیه ۲سانتی داغون شدم اصلا  ...

هرچی سن کمتر باشه ادم کمتر حالیشه درداینا انرژیش زیاده کلن بعد عملای شکم نباید رو شکم خم شد داخل بخیه داره من مینشستم یچیز ازرو زمین برمیداشتم ترسم هس دیگه 

نه والا من اصلادردنداشتم  بیحسیم نزده بودم  تازه سنم هم کم بو

برام عجیبه.خوشبحالت منکه خیلی اذیت شدم منم ۲۰سالگی زایمان کرذم

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
برام عجیبه.خوشبحالت منکه خیلی اذیت شدم منم ۲۰سالگی زایمان کرذم

من فقط وفقط به خاطرورزشای بارداری بودکه زایمان راحتی داشتم

من سر بچه اولم تصمیم گرفته بودم زایمان بدون درد داشته باشم.....اماهنوزبادکترم درمیون نذاشته بودم که یکی ازاقوام سمت شوهرم همونجوری زایمان کرد میگفتن خیلی بعدش خونریزی داشته گمونم باسردردیایه همچین چیزایی......منم دیگه منصرف شدم.....سربچه دومم هم که ا زاولی راحتتربودم شکرخدا

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین