2777
2789

میخوام براتون و به نیت دلتون 313 تا ایه الکرسی و 313 سوره حمدو 313 صلوات بخونم و هدیه بدم به محضر امام زمان (ع) هرکی حاجت داره لا یک کنه تا من تولیستم بزارم تا یادم نره اسمشو.شما هم با یک صلوات برای مادرم و خواهرم که بیمارن و خانوادم دعا کنید چون میگن هیچ بنده ای با دل و زبان بنده دیگه گناه نکرده بخاطر همین دعای بنده در حق بنده دیگه اگر از ته قلب باشه براورده به خیره 

ان شاالله تا اخر ماه رمضان از تک تکتون خبر حاجت روایی رو بشکنم. امین یا رب العالمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا بشید ان شاءالله

منو دوستم را یادتون نره لطفا 

@عروس_خانومااااا  

براتون آیت الکرسی خوندم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

برات از ته دلم دعا کردم بقران انشالله خدا کمکت کنه سلامتی مادر و خواهرم بده 

برا منم دعا کن شوهرم اخلاقش خوبشه اینقدر من کتک نزنه زندگیم خوبشه وضع مالیم خوبشه توروخدا برام دعا کن شوهرم با خانوادم خوبشه خانوادش دخالت نکنن

خدایاشکرت 🙏
برات از ته دلم دعا کردم بقران انشالله خدا کمکت کنه سلامتی مادر و خواهرم بده  برا منم دعا کن شو ...

چششششششم عزیز دلم دعا میکنم بهتر از اونی بشه که دلت میخواد.ان شالله بحق صاحب ایه الکرسی

عزیزم لطفا برای داداشامم بخون

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ