بعداز پنج سال زندگی مشترک وکنارامدن با نارحتی روحی و عصبی بودن و دست بزنی که داشت... همه ی تلاشمو کردم که زندگی نرمالی داشته باشیم هیچ چیز کم نذاشتم اما سر یه عصبانیت معمولی جلوی بچم.. اونم تو روز سالگرد آشناییمون تو چشمام نگاه کرد و خیلی خونسرد گفت ببین اینقدر ناراحتم از این که توی زندگیمی.. دوست دارم بکشمت ولی بخاطر بچه نمیتونم...ای کاش خودتو بکشی.. تو زندگیم از هیچ کسی به اندازه ی تو متنفر نبودم.. اسم زنایی رو اورد که باهاشون بوده و گفت تو ازهمه حرومزاده تری... گفت فقط بمیر... منم اینقدر شوکه شدم که سکوت کردم... اگه بچه نداشتم خودمو میکشتم.. دعا کنید بمیرم.. همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدای سرت لیاقت نداره تو که چیزی ازت کم نمی شه یا اضافه نمی شد با دوست داشن و نداشتنش لیاقت خودش و ...
قبول کن سخته یه نفر بهت بگه متنفرم و هی ازارت بده بعد عادی زندگی کنی... دوست داشتم عادی باشه زندگیم... همین.. این پرخشم و نفرته.. چطور میشه زندگی کرد و بی تفاوت بود
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
وای چه ادم سمی.ناراحت شدم خیلی بده خییلی تو زندگیمون هستن از این ادما که با حرفاشون بهمون اسیب میزنن ولی هیچی از ارزش های تو کم نمیشه ترخدا به مردن فکر نکن و هیچوقت این حرفو نزن به بچت فکر کن و حرفای اون واست اهمیت نداشته باشه😞😞😞