2777
2789
عنوان

بعدازپنج سال زندگی مشترک بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت لیاقت نداره تو که چیزی ازت کم نمی شه یا اضافه نمی شد با دوست داشن و نداشتنش لیاقت خودش و ...

قبول کن سخته یه نفر بهت بگه متنفرم و هی ازارت بده بعد عادی زندگی کنی... دوست داشتم عادی باشه زندگیم... همین.. این پرخشم و نفرته.. چطور میشه زندگی کرد و بی تفاوت بود

شوهره من عوضی بود همه کار میکرد خیانت فحاشی بددلی دست بزن پول ندادن نرسیدن به زندگی ووو ولی دهن باز ...

وای از زرنگیش بوده پست فطرت

کاری کرده خودت بری درخواست بدی تا مهریه نده

اصلا به هیچ وجه نباید سکوت کنی

باید قوی باشی جوابشو بدی جیغ جیغ کن اصلا بزن وسیله بشکون تا بترسه بفهمه توهم بلدی قاطی کنی اگه سمتت اومد بزنه تو سریع تر بزنش هلش بده

چندبار اینطوری کنی درست میشه مظلوم گیر آورده هرچی از دهنش درمیاد میگه باید روشو کم کنی

بگردم.....

بغضم گرفت🥺💔

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

وای چه ادم سمی.ناراحت شدم خیلی بده خییلی تو زندگیمون هستن از این ادما که با حرفاشون بهمون اسیب میزنن ولی هیچی از ارزش های تو کم نمیشه ترخدا به مردن فکر نکن و هیچوقت این حرفو نزن به بچت فکر کن و حرفای اون واست اهمیت نداشته باشه😞😞😞

اصلا به هیچ وجه نباید سکوت کنی باید قوی باشی جوابشو بدی جیغ جیغ کن اصلا بزن وسیله بشکون تا بترسه بف ...

وحشیه میکشه منو واقعا... چندبار تامرگ رفتم و برگشتم که میگم