2777
2789
عنوان

بعدازپنج سال زندگی مشترک بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 124 پست
چون حرصشون میگیره دیگه ... باید برا خودت زندگی کنی اونم هرچی گفت بگی اره همینه که تو میگی و مدام تای ...

درست ولی خیلی ها نمیتونن درد دل شونو پنهون کنن و خودشونو خوشحال جلوه بدن سخته 😔

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه بگم چقدر خطرناکه.... میدونم زهرشو میریزه

ببین مواظب خودت باش پس 😒

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
تنها دغدغه ی من بچمه... من قبل از این ازدواج لعنتی دوبرابر یه مرد حقوق داشتم حالا بدبخت و خونه نشین

ببین قوی باش. محکم باش. تو همونی هستی که حقوقت دو برابر یه مرد بوده. پس میتونی کار کنی. با بچه هم میشه کار کرد. وقتی آدم دلش شاد باشه و احساس آزادی کنه خیلی قوی میشه باور کن راست میگم.خودتو محکوم نکن به تحمل این زندگی. جدا شو. زندگی خودتو بساز.

درست ولی خیلی ها نمیتونن درد دل شونو پنهون کنن و خودشونو خوشحال جلوه بدن سخته 😔

تمرین کردن میخواد ... قانون اینه: گریه هام تو خلوت مال خودم خنده هام جلوی همه برای همه 😊... نذارید کسی ضعف و شکستتونو ببینه همیناس که میشه سواستفاده ازتون و دلتون شکسته میشه چون میدونن ضعف دارید و ازش استفاده میکنن

تمرین کردن میخواد ... قانون اینه: گریه هام تو خلوت مال خودم خنده هام جلوی همه برای همه 😊... نذارید ...

من امتحان کردم... میدونی چی شنیدم... گفت فک کنم ازجایی انرژی میگیری وگرنه حالت با من خوب نیست... 

از خدا میخوام به دل و روحت آرامش بده 😥💙

باورتون نمیشه... چقدر دوست دارم بمیرم... طلاق بگیرم طاقت دوری بچمو ندارم دق میکنم از طرفی نفس کشیدنمم واسم سخته تو خونش... طاقت نگاه کردن بهشو ندارم.. بیچاره و درمونده شدم... نمیدونم تاوان چیه این بلا ها

من امتحان کردم... میدونی چی شنیدم... گفت فک کنم ازجایی انرژی میگیری وگرنه حالت با من خوب نیست...&nbs ...

کافیه جواب ندی ... زیاد توضیح نده تو ک به خودت مطمئنی  دلیلی برای حرص خوردنم نیس ... فکر اون خرابه تو چرا درگیر شی

غلط کرده مرتیکه بی شرف اه اعصابم خرد شد خودش بره بمیره لندهور  بزرگتری کسی رو نداره بزنه دهنش؟

بزرگتراش تو نوجوونی مستقلش کردن از دستتش راحت شدن من خر گرفتار