2777
2789
عنوان

ورزش در خانه

4394 بازدید | 23 پست

سلام کیا از تو خونه ورزش کردن نتیجه خوب گرفتن برای وزن کم کردن و فرم دادن بدن چطوری ورزش کردن بعداز چه مدت نتیجه گرفتن

با این اپلیکیشنای ورزشی خوبه؟

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالی ولی من شل کردم ولش کردم خوب داشت پیش میرفت

برام باشگاه رفتن سخته میخوام توخونه ورزش کنم

من با ویدیوهای یوتوب تمرین میکنم با ویدیوهای خانومه شیلی  سرچ کن ورزش در خانه یا کاردیو در خانه عالی وزن کم میکنی

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل

من یه مدت هر روز تو یه ساعت خاصی به مدت ۳۰ دقیقه ورزش میکردم البته بیشتر حرکات ایروبیک و رقص بود ، روی برنامه خاصی نبود ، اهنگ میزاشتم و تمرینات ایروبیک انجام میدادم. فکر کنم یکماه انجام دادم، خیلی عالی بود، حس نشاط داشتم، هیکلم هم داشت فرم میگرفت، البته من توپولم. وزن هم کم کردم.....متاسفانه ورزش رو رها کردم ولی از دیروز دوباره شروع کردم. اینکه رو ساعت مشخص و مدت مشخصی باشه خیلی مهمه.

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خیلی عالی ولی من شل کردم ولش کردم خوب داشت پیش میرفت

من مسمم بود با رژیم از ۹۸ اومدم ۸۰ از ۸۰ با ورزش اومدم ۷۰ نیم

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
من یه مدت هر روز تو یه ساعت خاصی به مدت ۳۰ دقیقه ورزش میکردم البته بیشتر حرکات ایروبیک و رقص بود ، ر ...

ادامه بده موفق میشی