2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 25 پست

کسی که یه زن خراب رو به تو ترجیح بده یه زنی که ۱۰سالم از خودش بزرگه رو به تویی که اونقدر دوسش داشتی همه جوره قبولش کردی ولی باز لهت کرد خوردت کرد و ولت کرد رو بازم به زندگیت راه میدی 

واقعا به حرفی که داری میزنی فک کن یکم سر عقل بیا میدونی چرا اونو به تو ترجیح داده چون خودت باعث و بانی بودی میدونی چرا چون اونو از دوس داشتنه خودت مطمعن کردی بهش ثابت کردی که هر کاریم بکنه باهات بازم دوسش داری هر بلایی که سرت بیاره هر جوری که لهت کنه بازم دوسش داری برا همین اونو بهت ترجیح داده چون هر بار هر غلطی کرده بخشیدیش با هر بار بخشیدنش خودتو بی ارزش کردی

اون هیچ تقاصی نمیده چون کار پسر همینه تقصیر خودت بوده که اجازه دادی همچین آدمی وارد زندگیت بشه و اجازه بدی که غرورتو بشکنه (غرورم امپراطوریه بزرگیست که به پای کسی سقوط نمی کند )غرور ارزشش بیشتر از هر چیزیه 

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
مینا جون چجور رها بشم از این درد؟هربار میبینم واسه اون هرزه آنلاینه جیگرم آتیش میگیره 

شمارشو پاک کن که نبینی ... خودتو سرگرم کن فرصت فکر کردن بهش نداشته باشی یه دو ماه دیگه اوکی میشی...سخته ولی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارشو پاک کن که نبینی ... خودتو سرگرم کن فرصت فکر کردن بهش نداشته باشی یه دو ماه دیگه اوکی میشی...س ...

پروفایل غمگین نزاریا اسی پروفایل شاد بزار اصلا عاشقانع شاد بزار بزار ببینع بسوزه

هی پاک میکنم دست خودم نیس دوباره سیو میکنم 

اون موقعی که میخوای باز سیو کنی حواست رو پرت کن به کاری ، اون لحظه گوشیو بزار کنار برو یه کار دیگه انجام بده این کارو تکرار کن کم کم عادت میکنی، با دوستات وقت بگذرون 

خیلی ناراحتم😔😔

الهی دورت بگردم درکت میکنم منم همه اشتباهاتی رو که تو گفتی و انجام دادی رو انجام دادم و کاش انجام نمیدادم حرفایی هم که زدم از روی تجربه بود برای اینکه دیگه نزاری بیشتر از این تو رو بی ارزش نشون بده بنظدم اعتماد به نفستو ببر بالالاااا عااااشق خودت باش خودتو دوس داشته باش اونموقع هسش کع دیگه هی به یادش  نمیفتی❤🙏🤲

مینا جون چجور رها بشم از این درد؟هربار میبینم واسه اون هرزه آنلاینه جیگرم آتیش میگیره 

باید شماره ش رو پاک کنی... اگه همین جور ادامه بدی میبینی چند ماه گذشته و هنوز داری آنلاین بودنش رو چک می کنی و اذیت میشی.. هر چه زودتر تمومش کنی بهتره

خودت رو سرگرم و مشغول کن.. تو نت سرچ کن در مورد وابستگی کلی ویس و مطلب هست بخون..باید رو خودت کار کنی.. زمان میبره ولی همه اینا برای رشدمون لازمه.. سنی نداری عزیزم...خیلی از ما تجربه آدم نادرست تو زندگیمون داشتیم

سلام دوست عزیز 

شما باید سعی کنید از حس بدی که خیانت بهتون داده رهایی پیدا کنید و احساس ارزشمندی خودتون رو دوباره به دست بیارید هر دو این کلمات رو در گوگل سرچ کنید تا به مقالات جدید در این زمینه دسترسی پیدا کنید