عزیزان من قصد دارم مغازه صندل فروشی و لباس فروشی بزنم،خواستم بهن کمک کنید که از کجاها عمده خرید کنم که قیمتش مناسب باشه،آدرس و یا شماره تلفنی دارید که بهن بدید،ممنون میشم
فروش آنلاین محصولات آرایشی (خارجی مارک)از بهترین برندهای دنیا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
نمیخوام برا شروع کار گرون بیارم،قیمت مناسی و شیک باشه فقط،
اشتباه نکن از اول قوی و با کلاس شرو کن مشتریای با کلاسم داشته باش خیلیییی بهتره بعدا دیگ نمیتونی یهو برند فروش بشی یا قیمت بالا کار کنی چون مشتریات همه دنبال قیمت مناسب و ارزونن
آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚♀️🌸