2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه

عزیزان من قصد دارم مغازه صندل فروشی و لباس فروشی بزنم،خواستم بهن کمک کنید که از کجاها عمده خرید کنم که قیمتش مناسب باشه،آدرس و یا شماره تلفنی دارید که بهن بدید،ممنون میشم  

فروش آنلاین محصولات آرایشی (خارجی مارک)از بهترین برندهای دنیا  

اگر کار با کیفیت و برند میخوای فقط بیاری ترکیه و مرزا عالین البته الان کروناس یکم شرایط فرق کرده 

اگر ن معمولی میخوای بازار اصلی تهران 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شنیدم بندر گناوه خوبه اجناسش

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اگر کار با کیفیت و برند میخوای فقط بیاری ترکیه و مرزا عالین البته الان کروناس یکم شرایط فرق کرده&nbs ...

نمیخوام برا شروع کار گرون بیارم،قیمت مناسی و شیک باشه فقط،

خودم گناوه رفتم،جنسا خارجیه خیلی گرونه

اهااا🙄 میگن بانه هم خوبه کردستان

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
نمیخوام برا شروع کار گرون بیارم،قیمت مناسی و شیک باشه فقط،

اشتباه نکن از اول قوی و با کلاس شرو کن مشتریای با کلاسم داشته باش خیلیییی بهتره بعدا دیگ نمیتونی یهو برند فروش بشی یا قیمت بالا کار کنی چون مشتریات همه دنبال قیمت مناسب و ارزونن 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
اهااا🙄 میگن بانه هم خوبه کردستان

حضوری نمیتونم برم،،گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی باشن انلاین خرید کنن و بهم ادرس و شماره بدن

نه آدرس ندارم تو بازار پره ولی قشم و درگهانبهت نزدیکه اونجام خوبه البته من خرید شخصی رفتم عمده صد در ...

خب الان که راها بسته هست اونا هم جنسای خارجی میارن قیمتا افزایش یافته

کسی نبود ادرس یا شماره تلفن بهم بده از عمده فروشی لباس و کیف و صندل؟

عزیزم اگه حضوری بتونی بری خرید کنی خیلی بهتره. من خودم چندساله از تهران خرید میکنم واقعا قیمت مغازه ها باهم متفاوته