2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق زیاد ..

86 بازدید | 12 پست

یکی که خیلی خیلی عاشقتونه و پاتون مونده مدتها و درنهایت ازدواج کردین بعد ازدواج عشقتون همونجوری مونده ؟ رفتارا و توجه ها تغییر نکرده ؟ ینی عشق ک میمونه ، اما بعد از به دست اوردن سست تر نمیشه؟

≪ زندگی کوتاهتر از آن است که عادی باشی،عجیب بمان!🐞♥️ ≫

تجربه نکردم

ولی هیچ عشقی حرارتش پایدار نیس و کم میشه

عوضش صمیمیت و وفاداری جاشو پر میکنه

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما شبیه به هم نیستن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عشقمون بیشترشده 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
تجربه نکردم ولی هیچ عشقی حرارتش پایدار نیس و کم میشه عوضش صمیمیت و وفاداری جاشو پر میکنه

ینی این صمیمیت و وفاداری بدون عشق ماناست؟

بنظرمن بستگی به ادمش داره بعضیا بیشترمیشه بعضیا کمتر

اره منم نظرم اینه.. ولی خب چن نفرو شنیدم میگن رسیدن پایان عشقه..اینجوری خیلی بده

ینی این صمیمیت و وفاداری بدون عشق ماناست؟

نمیگم از بین میره 

میگم حرارتش کم میشه ولی به جاش میزان وفاداری میره بالا و ماندگاریش بیشتر میشه

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
پایدااار😍

مرسی عزیزم ❤️

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
نمیگم از بین میره  میگم حرارتش کم میشه ولی به جاش میزان وفاداری میره بالا و ماندگاریش بیشتر می ...

اهان این ک عالیه 👌