2777
2789
عنوان

آزمایش تیتر بتا میشه سریع بیایید

157 بازدید | 15 پست

سلام من رفتم آزمایش بتا دادم میخوام ببینم عددش خوبه یااینکه کمه الان ب حساب خودم ۴هفته و ۵ روزمه امروز صبح آز دادم عدد بتام ۹۸۴.۹۸ هستش اما تو قسمت راهنما زده هفته ۴، هزار تا ده هزارعدد هست من قبلا یه حاملگی پوچ داشتم خیلی استرس دارم اونم عددش۵۸۰ بودش اما دکتر گفت خیلی پایین برای همین پوچ بودش الانم تا یکشنبه که برم پیش دکترم همش استرس عددشو دارم نکنه بد باشه😢😢😢😢⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نمیکنم مشکلی باشه  مبارکه  برا منم دعا کن

امیدوارم نباشه چون نمیخوام دوباره اون روزا تکرار بشه حتمن عزیزم الهی که به این روزهای قشنگ هر چی میخوای خدا بده بهت 

نتزس بابا خیلی خوبه بتات من چهار روز بعد موعدم رفتم بتام دویست بود 😂😂الانم پونزده هفتمع خداروشکر بچم سالمع

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

تیتر بتا با بتا فرق داره؟ من 4 روز بعد موعدم بتام 450 بود واسه شما ک از خیییلی بیشتره 😐

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
نتزس بابا خیلی خوبه بتات من چهار روز بعد موعدم رفتم بتام دویست بود 😂😂الانم پونزده هفتمع خداروشکر ب ...

خداروشکر الهی سلامت زایمان کنی 

واقعااا پس چرا اینجوری میگن اخه 

تیتر بتا با بتا فرق داره؟ من 4 روز بعد موعدم بتام 450 بود واسه شما ک از خیییلی بیشتره 😐

نه فرق انچنانی نداره فقط مثلا تو بتا میزنه بالاتر از فلان عدد مثلا تو آزماشگاه گفت بتا تا ۱۵۰۰ نشون میده ولی عدد تیتر بتا هرچی باشه اونو نشون میده 

شما سونو رفتید؟؟

خداروشکر الهی سلامت زایمان کنی  واقعااا پس چرا اینجوری میگن اخه

نترس بابا مرسی گلم..بخدا دویست بودم دویست خیلییی کمه شش هفته تم رفتم صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم دوهفته دیگم مشخص میشه حنسیت چیه.نترس انشالع سالمه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
نه فرق انچنانی نداره فقط مثلا تو بتا میزنه بالاتر از فلان عدد مثلا تو آزماشگاه گفت بتا تا ۱۵۰۰ نشون ...

نه دکتر گفت 18 ام ک وارد هفته 8 شدم برم

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
نه دکتر گفت 18 ام ک وارد هفته 8 شدم برم

منم یکشنبه نوبت گرفتم برم دکتر ببینم چی میگه الهی که خیره عزیزم و نی نی سالم و صالح نصیبت میشه دعا کن نی نی منم سالم و صالح باشه 🤗

الکی به خاطر عدد و رقم بتا که هیچ سر رشته ای هم نداری خودتو اذیت نکن

بتا باید هر ۴۸ ساعت حداقل دوبرابر بشه که مال شما مشخصه که خوبه

شما اول بارداریتونه یکم حساسیت دارید

حرص بی جا نخور و از حاملگیت لذت ببر

با آرامش تو دلت یه بچه سالم هم از لحاظ جسمی هم روحی به دنیا بیار

الکی به خاطر عدد و رقم بتا که هیچ سر رشته ای هم نداری خودتو اذیت نکن بتا باید هر ۴۸ ساعت حداقل دوبر ...

چون قبلا یه حاملگی پوچ داشتم یکم ترس دارم اما توکل کردم بخدا مرسی از توصیه هات⚘⚘