2777
2789
عنوان

کسی بوده از سن کم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست

عزیز دلم همه دختر پسرها تو این سن عاشق میشن و به ازدواج فکر می کنن و دقیقا همین سوال تو رو دارن. اما حقیقت دنیا چیز دیگه ای هست. این عشق ها غالبا به سرانجام نمیرسه و بعدها که بزرگتر میشین متوجه میشین که چقدر اون عشق ناقص و بچه گانه بوده و خدارو شکر میکنید که اتفاق نیفتاده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی منظورت چیه ینی اگه بر میگشتی به اون دوران نمیکردم؟

چرا اگه هزار بارم برگردم بازم انتخابم نامزدمه

در کل میگم من اون موقع خیلی بچه بودم اوایلش هیچی نمیفهمدم خیلی حرصش میدادم تا بیست روز جوابش رو‌نمیدادم ولی بعدش دیگه درست شدم و خیلی چیزا رو بیشتر از سنم درک میکردم 

عزیز دلم همه دختر پسرها تو این سن عاشق میشن و به ازدواج فکر می کنن و دقیقا همین سوال تو رو دارن. اما ...

من ۲۳سالمه دارم همینجوری میپرسم

منظورم اینه که من اون شخص نیستم😂💔

عزیز دلم همه دختر پسرها تو این سن عاشق میشن و به ازدواج فکر می کنن و دقیقا همین سوال تو رو دارن. اما ...

البته ک نمیشه گفت همه اینجورین  

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
هر کی رو دیدم ۱۳ سالگی به فکر درس و مدرسه بوده نه دوست پسر بازی و ازدواج اونم توی این سن !!!!

والا نمیدونستیم دوس پسر چیه جرات نداشتیم ازین کارا کنیم خونواده پدرمونو درمیاوردن 😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

سلام😁 

من دقیقا سیزده سالگی دوست شدم شوهرمم پونزده سالش بود 🤣

الانم نامزدیم حس میکنم خیلی جلوتریم از نظر شناخت نسبت بهم و درک هم دیگه قشنگ باهم بزرگ شدیم ما خوشبخیتم

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

اره داییم وزنداییم زنداییم از پنجم یا اول راهنمایی باهم دوس بودن الان ۱۷ سالشه ی دختر داره 

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴