2777
2789

سلام.

من قرائت نمازهام میخوام درست بخونم ولی نمیدونم درست میخونم یانه.

کاش یکیتون  بیاد تو تل ویس بفرستم بگه درست خوندم یا نه.

تو آپارات کلیپ های مرتضی حیدری نگاه میکنم میگه مثلا تو مغضوب بجای ض بگین مغدوب یا توی 

والظالین بجای ظ بگین والدّالین 

نمیدونم درستن یا نه؟ 

خانمای خوب راهنماییم کنیم خیلی نیاز دارم خدا خیرتون بده🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن حرم قسمت خانوما وصل کن 05132020

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

آره تلفظ ظ نزدیک د هست 

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

ببین همینکه لحن عربی داشته باشی کافیه 

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

عزیزم اولا که نظر من اینه که این چیزا خیلی نیاز و مهم نیست خدا بزرگتر از این حرفاس که نماز ما رو اینجوری بسنجه و من خودم نمازمو بدون صوت و لهجه میخونم

و اینکه والدالین درست نیست درستش و الظالینه که باید زبونتو از دندونای جلوت یکم ببری جلو و تلفظ کنی

ببین همینکه لحن عربی داشته باشی کافیه 

نه چرا اطلاعات غلط میدین تلفظ حروف باید عربی باشه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
نه چرا اطلاعات غلط میدین تلفظ حروف باید عربی باشه

من طبق حکم رهبر گفتم دیوونه نیستم نماز کسی رو گردن بگیرم

عزیزم اولا که نظر من اینه که این چیزا خیلی نیاز و مهم نیست خدا بزرگتر از این حرفاس که نماز ما رو این ...

درسته که توی نماز باید حضور قلب داشت ولی قرائت صحیح رو باید یاد گرفت واجبه

آره تلفظ ظ نزدیک د هست 

تلفظ ضا منظورته؟