2777
2789

فضایی ترین و اسکولانه ترین چیزی که شنیدین یا اینجا خوندین و مطمئن بودین طرف انقدر ضایع داره دروغ میگه رو بگین 

پ.ن: من خودم به جن اعتقاد دارم ولی معمولا کسایی که تعریف میکنن چرت و پرت راجع بهش زیاد میگن 😂🤦

روزه باشيم رابطه جنسي داشته باشيم ولي چيزي نخوريم روزمون باطله؟؟😐😐😐😂😂😂

اسكلانه ترينش همينه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزه باشيم رابطه جنسي داشته باشيم ولي چيزي نخورين روزمون باطله؟؟😐😐😐😂😂😂 اسكلانه ترينش همي ...

وقعا اینجا گفتن؟😐😓

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
روزه باشيم رابطه جنسي داشته باشيم ولي چيزي نخورين روزمون باطله؟؟😐😐😐😂😂😂 اسكلانه ترينش همي ...

یکی هم میگفت کرم میزنم به دست و صورتم روزم باطله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              
وقعا اینجا گفتن؟😐😓

اره😐😐

باز بعدش گفت فيلم پور ن ببينيم چي روزمون باطله؟😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو اجتماع امروز درسته قبح مشروب ریخته شده و اوکی شده دیگه

ولی قابل هضم نیس برام ک مردی بره بیرون مست بیاد خونه

خانومش ذوق کنه بره از یخچال مشروب بیاره بخوره

ک بعدش چیز کنن

بنظرم خیلی مسخره دروغ گف

یکی اینجا مادرشوهرش رو مامانی صدا میکرد🤭🤭🤭🤭🤭

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 

یکیو دیدم پش.مام موند خودم ریختم😑😑

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
یکی هم میگفت کردم میزنم به دست و صورتم روزم باطله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

يعني مغزشوون چند درصدش از بين رفته اينا؟؟😐