2777
2789

فضایی ترین و اسکولانه ترین چیزی که شنیدین یا اینجا خوندین و مطمئن بودین طرف انقدر ضایع داره دروغ میگه رو بگین 

پ.ن: من خودم به جن اعتقاد دارم ولی معمولا کسایی که تعریف میکنن چرت و پرت راجع بهش زیاد میگن 😂🤦

روزه باشيم رابطه جنسي داشته باشيم ولي چيزي نخوريم روزمون باطله؟؟😐😐😐😂😂😂

اسكلانه ترينش همينه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه باشيم رابطه جنسي داشته باشيم ولي چيزي نخورين روزمون باطله؟؟😐😐😐😂😂😂 اسكلانه ترينش همي ...

وقعا اینجا گفتن؟😐😓

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
روزه باشيم رابطه جنسي داشته باشيم ولي چيزي نخورين روزمون باطله؟؟😐😐😐😂😂😂 اسكلانه ترينش همي ...

یکی هم میگفت کرم میزنم به دست و صورتم روزم باطله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              
وقعا اینجا گفتن؟😐😓

اره😐😐

باز بعدش گفت فيلم پور ن ببينيم چي روزمون باطله؟😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو اجتماع امروز درسته قبح مشروب ریخته شده و اوکی شده دیگه

ولی قابل هضم نیس برام ک مردی بره بیرون مست بیاد خونه

خانومش ذوق کنه بره از یخچال مشروب بیاره بخوره

ک بعدش چیز کنن

بنظرم خیلی مسخره دروغ گف

یکی اینجا مادرشوهرش رو مامانی صدا میکرد🤭🤭🤭🤭🤭

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 

یکیو دیدم پش.مام موند خودم ریختم😑😑

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
یکی هم میگفت کردم میزنم به دست و صورتم روزم باطله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

يعني مغزشوون چند درصدش از بين رفته اينا؟؟😐