2777
2789

؟؟

همیشه به این فکر کن که خدا هست دل شکستن تاوان داره.دنیا دار مکافاته🌹😊☺

چیزی که بمن میگفتن و باورش برام آسون بود

بابابزرگ رفته پیش خدا

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چ سخت ،:( 

خدا بیامرزتشون 

خ مهمه چجوری مرگو براش توصیف کنین 

بنظرم از روانشناس کمک بگیرین چون اگر مفهوم خوبی تو ذهنش نقش ببنده بعده هاهم اذیت نمیشه زیاد و کنار میاد

باید واقعیت رو بش بگی 

آیی رفته مسافرت آیی رفته پیش خدا رفته اسمون 

ذهن بچه رو بد جور خراب میکنه 

ب زبان کودکانه  واقعیت زندگی و مرگ رو بگو 

خیلی حواست باشه  نوع صحبتت جوری نباشه ترس تو‌وجودش بیفته 

به این فکر میکنم که اگه خدای نکرده  واسه ما پیش بیاد به پسرم چی میخوام بگم

میدونم خیلی دلتنگش میشه🙁

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

خیلی واضح و روشن مرگ و زندگی رو برای بچه بگو  که ما همه به روزی اومدیم بعد اینکه به همه چی که دلمون خوایت رسیدیم میریم یه جایی که یکی هست که خیلی دوسمون داره اگه مریض بود پدربزرگش بگو که رفت پیش اونی که دوسش داره تا حالش خوب شه یه روزی باز هممون کنارهمیم

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
بگو بابا رفته مسافرت بعدش کم کم ک به نبودنش عادت کرد بگو رفته پیش خدا☹️🥺خدا آدمایی که دوس داره رو م ...

این بدترین نوعه گفتنه 

اگه بگه مسافرت بچه منتظر میمونه برگرد وقتی میبینه نمیاد همیشه ترس از این خواهد داشت اگه جایی برن ممکنه دیگه برنگردن 

یا اگه بگه رفت پیش خدا. بچه از خدا چیز بدی تو ذهنش میسازه مخصوصا اگه ب پدر بزرگش علاقه زیادی داشته باشه فکر میکنه خدا  پدر بزرگشو ازش گرفته 

به این فکر میکنم که اگه خدای نکرده  واسه ما پیش بیاد به پسرم چی میخوام بگم میدونم خیلی دلتنگش ...

منم خیلی به این موضوع فک میکنم دخترم وابسته مامانممه 

انششالله هزار ساله بشن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»